Ferm Living Cluster Tafels

By Trine Andersen

Omschrijving

De Cluster Tafels van Ferm Living bestaan uit een set van 3 elegante en stijlvolle tafels en behoren tot de collectie van Ferm Living. Rechte lijnen en vierkante vormen ontmoeten elkaar in het contrast tussen de fijne metalen poten en de vaste oppervlakken van de Cluster tafels. U kunt de 3 tafels zowel in een cluster plaatsen als vrijstaand in dezelfde kamer of verspreid door uw woning. Waar u ook voor kiest, de Cluster tafels hebben altijd een minimalistische, tijdloze en bovenal stijlvolle look!

Doordat de tafels vervaardigd zijn uit gepoedercoat metaal zijn de tafels relatief licht. De Cluster tafels ogen dus niet alleen licht maar zijn ook daadwerkelijk makkelijk te verplaatsen zodat u, geheel naar uw stemming of persoonlijke voorkeur, kunt spelen met de talloze verschillende mogelijkheden die de Cluster tafels u bieden! Verkrijgbaar in zwart, cashmere en lichtgrijs.

Afmetingen (B x H x D):
- Kleinste tafel: 41 x 35 x 34 cm.
- Middelste tafel: 48 x 40 x 37 cm.
- Grootste tafel: 55 x 45 40 cm.

Onderhoud: Afnemen met een vochtige doek.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 55 cm.
Hoogte 45 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Cluster Tafels

Zwart

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 499

Cluster Tafels

Lichtgrijs

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 499

Cluster Tafels

Cashmere

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 499
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit