Vij5 Coatrack Kapstok 5 haken

By Maarten Baptist

Omschrijving

De Vij5 Kapstok By The Meter 5 Haken is een ontwerp van Maarten Baptist. De ‘coatrack by the meter’ is een knipoog naar de wandkapstokken van de Shakers, die hun kapstokken over de gehele lengte van de muur aanbrachten. De kapstok is gemaakt van een metalen staaf waaruit op elke 10 centimeter een haakje gesneden wordt met een laser. Deze worden vervolgens met de hand naar buiten gebogen. Het gat dat ontstaat door het weggelaserde haakje biedt ruimte om de kapstok aan de muur te schroeven. U heeft de keuze uit drie kleuren: groen (RAL 6019), wit (RAL 9002) en blauw (RAL 5022). Een kleur naar keuze is mogelijk op aanvraag. De kapstok is 0.5 meter lang. Op zoek naar iets kleiners of groters? In de collectie vindt u ook de 10-haaks en 2-haaks kapstokken by the meter.

De Kapstok By The Meter 5 Haken is een product van Vij5, ontworpen door Maarten Baptist. Maarten ontwerpt producten voor alledaags gebruik, met een elegante uitstraling. Vaak valt een klein detail net een beetje uit de toon, waardoor het product bijzonder wordt. Als een ware perfectionist is hij nauw betrokken bij het gehele productieproces, of iets nu voor de massa geproduceerd wordt of niet. “De kleinste verandering kan een groots effect hebben op het gehele project”, aldus Maarten Baptist.

Kapstok By The Meter 5 Haken


✓ 5 haakjes gelaserd uit metaal
✓ Verkrijgbaar in groen, wit en blauw
✓ Kleur naar keuze mogelijk op aanvraag
✓ Afmeting: b. 50 cm.
✓ Design: Maarten Baptist

Vragen over de Kapstok By The Meter 5 Haken?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kapstok By The Meter 5 Haken.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Maarten Baptist
Garantie 2 jaar
Merk Vij5
Breedte 50 cm.

Coatrack By The Meter 5

Groen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 75

Coatrack By The Meter 5

Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 75

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit