Gubi Coco Stoel

By OEO Studio

Omschrijving

De Gubi Coco Stoel is een ontwerp van OEO Studio. Een charismatische uitstraling met een hoog comfort, dat was en is het idee achter het ontwerp van de Coco eetkamerstoel. Een combinatie tussen industriële eenvoud, fashion en Bauhaus. De stoel wordt naar keuze bekleed met verschillende stof- en ledersoorten in talloze mooie uitvoeringsmogelijkheden. De bekleding vormt een mooi contrast met het subtiele en eenvoudige zwarte frame. De stoel is 51 centimeter breed, 80 centimeter hoog en 41 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 45 centimeter.

De Coco Stoel maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van Gubi en is een ontwerp van OEO Studio. OEO is het eigen ontwerpbedrijf van designer en Creative Director Thomas Lykke. Uitgangspunt is dat het succes achter ontwerpen gevormd wordt door het totaalbeeld. Het idee is dan ook om passie, emotie, een aantrekkelijke vormgeving en een holistische uitstraling te combineren. Echt vakmanschap voorzien van een bedreven en individuele touch. Het Deense designlabel Gubi kon dit denkbeeld wel waarderen. Een samenwerking kon dan ook niet uitblijven. Inmiddels is de collectie van Gubi enorm uitgebreid en erg veelzijdig. Niet voor niets zijn zij favoriet onder zowel architecten, designers en designliefhebbers over de gehele wereld.

Gubi Coco Stoel


✓ Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
✓ Hoogwaardig comfort
✓ Afmetingen: b. 51 x h. 80 x d. 41 cm
✓ Designer: OEO Studio

Vragen over de Coco Stoel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Coco Stoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer OEO Studio
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 41 cm.
Hoogte 80 cm.
Breedte 51 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 45 cm.
Bijlagen Productinformatie

Coco Stoel

Velluto Cotone 130

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 549

Coco Stoel

Backhausen Korb MC741D35

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 599

Coco Stoel

Backhausen Korb MC741E00-101 + MC741E09-102

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 599

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit