Cole & Son Pugin Palace Flock Behang

By Cole & Son Studio

Omschrijving

Het Cole & Son Pugin Palace Flock Behang is een ontwerp van Cole & Son Studio en behoort tot de Pearwood collectie. De collectie dankt zijn naam aan de houten blokafdrukken van fruitbomen die origineel werden gebruikt door de Cole & Son oprichter John Perry. Met de Pearwood collectie viert Cole & Son het aloude vakmanschap van de block print techniek, en brengt deze uit met eigentijdse kleurpaletten en modern design. Een van de bijzondere dessins uit deze prachtige collectie is het Pugin Palace Flock behang. Negentiende-eeuwse paleizen en grote huizen uit de hand van de invloedrijke architect en designer A.W. Pugin zijn de inspiratie voor dit behang. Symbolische motieven zoals de ananas – een symbool voor vrijheid en rijkdom en een terugkerend motief in het werk van Pugin - zijn in het behang verwerkt. Zoals de naam weggeeft heeft het Pugin Palace Flock behang een zachte flocking laag over het dessin lopen, wat een laag van gesneden fluweel imiteert en het behang een luxueuze uitstraling geeft. Dit majestueuze behang is verkrijgbaar in de kleuren ‘Claret’, ‘Dark Hyacinth’ en ‘Charcoal’.

Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Cole & Son. De website van Cole & Son kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van behanginstructies.

Afmeting rol: 1005 x 52 centimeter

Cole & Son Pugin Palace Flock Behang


✓ Luxueuze uitstraling
✓ Fluwelen opdruk
✓ Patroonhoogte: 90 cm.
✓ Patroontype: recht
✓ Vliesbehang
✓ Onderdeel van de Pearwood collectie

Vragen over het Pugin Palace Flock Behang van Cole & Son?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Cole & Son Pugin Palace Flock Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Cole & Son Studio
Jaartal 2019
Merk Cole & Son
Breedte 52 cm.
Hoogte 1005 cm.

Pugin Palace Flock Behang

1169033

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 250

Pugin Palace Flock Behang

1169034

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 250

Pugin Palace Flock Behang

1169035

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 250

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit