Moooi Common Comrades Farmer Krukje

By Neri & Hu

Omschrijving

Het Moooi Common Comrades Farmer Krukje is een ontwerp van Neri & Hu. Dit dieprode krukje kunt u gebruiken als nachtkastje, bijzettafel of krukje voor de kids. Naast het farmer krukje zijn er binnen de Common Comrades serie nog vijf andere krukjes, allemaal met de prachtige dieprode kleur. Ieder krukje is geïnspireerd op de karakters van het Chinese plattelandsleven. Als u een grote ruimte wil inrichten komen deze krukjes heel goed van pas. Doordat ze allemaal dezelfde kleur en afmeting hebben, zorgen ze voor verbinding en rust. Bovendien fleurt de prachtige kleur ieder interieur helemaal op!

Bij het ontwerp hebben Neri & Hu zich laten inspireren door de eenvoud en de sfeer van het Chinese platteland. De ontwerpers komen namelijk uit China en verwerken in ontwerpen graag de schoonheid van dingen die op het eerste oog heel simpel lijken te zijn. Zodoende hebben zij ook de rechttoe-rechtaan mentaliteit die heerst op het Chinese platteland vertaald in zes krukjes, allemaal in een prachtige dieprode kleur (RAL 3003). Het ontwerp van de krukjes is geïnspireerd op typische karakters van de Chinese samenleving, zoals de keizer, een naaister en de kleermaker. Het Common Comrades Farmer Krukje is geïnspireerd op de typische Chinese boer.

Het Common Comrades Farmer Krukje behoort tot de collectie Moooi. In 2001 werd dit merk opgericht door Marcel Wanders. Onder zijn leiding groeide het merk uit tot een internationaal bedrijf dat bekend staat om haar bijzondere en artistieke collectie. Want hoe functioneel en praktisch de producten van Moooi ook zijn, het spraakmakende ontwerp maakt elk product pas echt uniek. Door het verhalende en verbeeldende ontwerp is ieder product een waar kunstwerk, zoals ook dit krukje. Neri & Hu tekenden voor het ontwerp en gaven hun Chinese achtergrond hierin een grote rol. Het ontwerpduo wordt gezien als een van de voorloper van de nieuwe Chinese esthetiek. Alle producten zijn voorzien van een ambachtelijk design en worden voornamelijk met de hand gemaakt.

Moooi Common Comrades Farmer Krukje


✓ Stijlvol en eenvoudig design
✓ Kleur: Robijnrood (RAL 3003)
✓ Gemaakt van berkenhout
✓ Afmeting: b. 40 x h. 40 x d. 40 cm.
✓ Designer: Neri & Hu

Vragen over het Common Comrades Farmer Krukje van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Common Comrades Farmer Krukje.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 8718282338101
Productnr. MOTCC----05
Materiaal Hout
Designer Neri & Hu
Merk Moooi
Diepte / Lengte 40
Breedte 40
Hoogte 40

Common Comrades Farmer Krukje

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 515
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit