Muuto Compile Boekensteun

By Cecilie Manz

Omschrijving

De Muuto Compile Boekensteun is een ontwerp van Cecilie Manz.

Cecilie Manz heeft zich weten te ontwikkelen tot één van de meest succesvolle Deense designers. Haar werk wordt over de hele wereld geprezen, tentoongesteld en verkocht. Haar specialiteiten liggen op het gebied van meubilair, verlichting, keramiek en glas. Manz heeft aan de Danmarks Designskole in Kopenhagen een studie gevolgd waarna ze designer is geworden. Tegelijkertijd met deze studie, waarvoor ze in 1997 haar diploma behaalde, volgde zij geheel uit eigen interesse nog extra studies aan de University of Art and Design in Helsinki. Het harde werken is beloond: wereldwijde bekendheid en samenwerking met de meest grote merken.

Muuto stelt zichzelf als doel het Scandinavisch design meer aan te laten sluiten bij het heden en de toekomst. De ambitie is om het Scandinavische design nieuw perspectief in te blazen. De keuze voor de naam Muuto, dat afgeleid is van het Finse muutos dat ‘nieuw perspectief’ betekent, is dan ook niet verwonderlijk. Muuto maakt hiervoor gebruik van moderne technieken en materialen en probeert gedurfde creativiteit in hun ontwerpen terug te laten komen. De brede collectie wordt tevens gekarakteriseerd door durf, moed, schoonheid en functionaliteit. Passie voor design, niet te vergeten, is ook iedere keer weer opnieuw te zien in de designs. Zo ook in de Compile Boekensteun die bedoeld is als karaktervolle toevoeging, als brenger van kleur, als decoratief én functioneel element. Doordat de boekensteun ontworpen is om zichzelf te ondersteunen is er volop vrijheid in gebruik.

De Compile Boekensteun van Muuto wordt gemaakt van gepoedercoat staal. De standaard is verkrijgbaar in drie mooie kleuren: pruim, groen-beige en grijs. De afmetingen van de boekensteun bedragen 20 centimeter in breedte, 19.5 centimeter in hoogte en 15 centimeter in diepte.

Muuto Compile Boekensteun


✓ Verkrijgbaar in drie uitdagende kleuren
✓ Breed en flexibel inzetbaar
✓ Afmeting: b. 20 x h. 19.5 x d. 15 cm.
✓ Design: Cecilie Manz

Vragen over de Compile Boekensteun van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Compile Boekensteun
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Cecilie Manz
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 15
Breedte 20
Hoogte 19.5
Bijlagen Productinformatie

Compile - Pruim

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 41

Compile - Groen/beige

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 41

Compile - Grijs

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis
€ 41

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit