Muuto Compile Kast 5

By Cecilie Manz

Omschrijving

De Muuto Compile Kast 5 is een ontwerp van Cecilie Manz.

Cecilie Manz ontwerpt niets minder dan Deens topdesign. Sinds de oprichting in 1998 van haar eigen designstudio in Kopenhagen heeft Manz zich weten te vormen tot één van de meest beroemde en succesvolle Deense designers. Tijdens haar opleiding aan de Danmarks Designskole in Kopenhagen volgde zij tegelijkertijd studies aan de University of Art and Design in Helsinki. Het resultaat is internationale roem voor haar werk op het gebied van glas, keramiek, verlichting en meubilair. Haar ontwerpen worden tentoongesteld en verkocht over de gehele aardbol en bovendien werkt zij met vele bekende namen samen. Designmerk Muuto is hier een voorbeeld van.

Muuto is een succesvol Deens designbedrijf dat zowel nationale, Scandinavische als internationale bekendheid geniet. Muuto is afgeleid van het Finse muutos dat ‘nieuwe toekomst’ betekent. Het streven van Muuto is dan ook om het bestaande Scandinavische design nieuwe toekomst in te blazen. Door gebruik te maken van vernieuwende technieken en originele materialen hoopt Muuto een artistieke durf aan hun designs mee te geven. Daarnaast zijn gedrevenheid en geestdrift in de gehele collectie terug te vinden. Zo ook in de Compile Kast. Doel van het ontwerpen van deze kast was om een oplossing te bieden voor veelvoorkomende moeilijkheden, in dit geval het opbergen van dagelijkse voorwerpen. De uitkomst is een kast met een natuurlijke Scandinavische levensstijl en een praktische formatie doordat de schappen naar individuele behoeften ingeschoven kunnen worden.

De Compile Kast 5 van Muuto is verkrijgbaar in een gepoedercoat grijze variant. Tevens heeft u naast deze uitvoering ook nog de keuze uit 7 andere configuraties. De maten van deze Compile Kast bedragen 244.5 centimeter in breedte, 67.5 centimeter in hoogte en 42 centimeter in diepte.

Muuto Compile Kast 5


✓ Verkrijgbaar in acht configuraties
✓ Leverbaar in de kleur grijs
✓ Toepasbaar op individuele behoeften
✓ Afmeting: b. 244.5 x h. 67.5 x d. 42 cm.
✓ Design: Cecilie Manz

Vragen over de Compile Kast 5 van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Compile Kast 5.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Cecilie Manz
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 42
Breedte 244.5
Hoogte 67.5
Bijlagen Productinformatie

Compile 5 - Grijs

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.149

Compile 5 - Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.149

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit