Muuto Compile Kast 5

By Cecilie Manz

Omschrijving

De Muuto Compile Kast 5 is een ontwerp van Cecilie Manz, een designer die niets minder dan Deens topdesign ontwerpt. Sinds de oprichting in 1998 van haar eigen designstudio in Kopenhagen heeft Manz zich weten te vormen tot één van de meest beroemde en succesvolle Deense designers. Tijdens haar opleiding aan de Danmarks Designskole in Kopenhagen volgde zij tegelijkertijd studies aan de University of Art and Design in Helsinki. Het resultaat is internationale roem voor haar werk op het gebied van glas, keramiek, verlichting en meubilair. Haar ontwerpen worden tentoongesteld en verkocht over de gehele aardbol en bovendien werkt zij met vele bekende namen samen. Designmerk Muuto is hier een voorbeeld van.

Muuto is een succesvol Deens designbedrijf dat zowel nationale, Scandinavische als internationale bekendheid geniet. Muuto is afgeleid van het Finse muutos dat ‘nieuwe toekomst’ betekent. Het streven van Muuto is dan ook om het bestaande Scandinavische design nieuwe toekomst in te blazen. Door gebruik te maken van vernieuwende technieken en originele materialen hoopt Muuto een artistieke durf aan hun designs mee te geven. Daarnaast zijn gedrevenheid en geestdrift in de gehele collectie terug te vinden. Zo ook in de Compile Kast. Doel van het ontwerpen van deze kast was om een oplossing te bieden voor veelvoorkomende moeilijkheden, in dit geval het opbergen van dagelijkse voorwerpen. De uitkomst is een kast met een natuurlijke Scandinavische levensstijl en een praktische formatie doordat de schappen naar individuele behoeften ingeschoven kunnen worden.

De Compile Kast 5 van Muuto is verkrijgbaar in drie gepoedercoate varianten: in wit, zwart en grijs. Tevens heeft u naast deze uitvoering ook nog de keuze uit 7 andere configuraties. De maten van deze Compile Kast bedragen 244.5 centimeter in breedte, 67.5 centimeter in hoogte en 42 centimeter in diepte.

Muuto Compile Kast 5


✓ Verkrijgbaar in acht configuraties
✓ Leverbaar in de kleur wit, zwart en grijs
✓ Toepasbaar op individuele behoeften
✓ Afmeting: b. 244.5 x h. 67.5 x d. 42 cm.
✓ Design: Cecilie Manz

Vragen over de Compile Kast 5 van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Compile Kast 5.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Cecilie Manz
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 42
Breedte 244.5
Hoogte 67.5
Bijlagen Productinformatie

Compile 5 - Grijs

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak

Normale prijs: € 1.349

Special Price € 1.214,10

Compile 5 - Wit

Levertijd: 3 - 5 weken

Normale prijs: € 1.349

Special Price € 1.214,10

Compile 5 - Zwart

Levertijd: 6 - 8 weken

Normale prijs: € 1.349

Special Price € 1.214,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit