Kartell Componibili Big Opbergkastje L

By Anna Castelli Ferrieri

Omschrijving

Het Componibili Kastje Large van Kartell, ontworpen door Anna Castelli Ferrieri, zijn gemaakt om te voldoen aan de verschillende functionele behoeftes en om gebruikt te kunnen worden in iedere omgeving in het huis. Hierbij kunt u denken aan de badkamer, de slaapkamer, de keuken of de woonkamer.

Het designkenmerk dat het systeem Componibili tot leven brengt is de eenvoudige en stevige verticale opstapeling van de afzonderlijke stukken, die heel eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden en handige mobiele opbergruimtes vormen.

Met deze ronde Componibili-module kunt u dus helemaal zelf bepalen uit hoeveel lagen jouw kastje moet bestaan. Hierbij heeft u de keuze uit een module met een hoogte van 38,5 cm of 23,5 cm (Componibili Kastje Small). Om de bovenste module af te dichten, de modules zijn immers van boven open om ze te kunnen stapelen, is er een speciale deksel te bestellen (Componibili Deksel). U kunt ervoor kiezen om dit ontwerp op wieltjes te plaatsen. Deze kunt u direct mee bestellen.

De 1-laags Componibili kastjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en wit.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Anna Castelli Ferrieri
Merk Kartell
Diepte / Lengte 42
Hoogte 38,5
Breedte 42
Diameter 42

Componibili Large

Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 88

Componibili Large

Zilver

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 98

Bestel direct mee

Componibili Wielen

4 stuks

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 9

Componibili Top Deksel Rond

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 34

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit