Kartell Componibili Opbergkastje Vierkant L

By Anna Castelli Ferrieri

Omschrijving

Het Componibili Kastje Vierkant Large van Kartell, ontworpen door Anna Castelli Ferrieri, zijn gemaakt om te voldoen aan de verschillende functionele behoeftes en om gebruikt te kunnen worden in iedere omgeving in het huis. Hierbij kunt u denken aan de badkamer, de slaapkamer, de keuken of de woonkamer.

Het designkenmerk dat het systeem Componibili tot leven brengt is de eenvoudige en stevige verticale opstapeling van de afzonderlijke stukken, die heel eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden en handige mobiele opbergruimtes vormen.

Met deze vierkante Componibili-module kun je dus helemaal zelf bepalen uit hoeveel lagen jouw kastje moet bestaan. Hierbij heb je de keuze uit een module met een hoogte van 33,5 cm of 23,5 cm (Componibili Kastje Vierkant Small). Om de bovenste module af te dichten, de modules zijn immers van boven open om ze te kunnen stapelen, is er een speciale deksel te bestellen (Componibili Top Deksel Vierkant).

Dit 1-laags Componibili kastje is alleen verkrijgbaar in de kleur wit en is af te sluiten met een deurtje. Deze is los te bestellen: Componibili Deurtje.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Anna Castelli Ferrieri
Merk Kartell
Diepte / Lengte 38
Breedte 38
Hoogte 38,5

Componibili Vierkant

Large - Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 129

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit