Kartell Componibili Opbergkastje Vierkant S

By Anna Castelli Ferrieri

Omschrijving

Het Componibili Kastje Vierkant Small van Kartell, ontworpen door Anna Castelli Ferrieri, zijn gemaakt om te voldoen aan de verschillende functionele behoeftes en om gebruikt te kunnen worden in iedere omgeving in het huis. Hierbij kunt u denken aan de badkamer, de slaapkamer, de keuken of de woonkamer.

Het designkenmerk dat het systeem Componibili tot leven brengt is de eenvoudige en stevige verticale opstapeling van de afzonderlijke stukken, die heel eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden en handige mobiele opbergruimtes vormen.

Met deze vierkante Componibili-module kun je dus helemaal zelf bepalen uit hoeveel lagen jouw kastje moet bestaan. Hierbij heb je de keuze uit een module met een hoogte van 23,5 cm of 38,5 cm (Componibili Kastje Vierkant Large). Om de bovenste module af te dichten, de modules zijn immers van boven open om ze te kunnen stapelen, is er een speciale deksel te bestellen (Componibili Top Deksel Vierkant).

De 1-laags Componibili kastjes zijn alleen verkrijgbaar in de kleur wit en heeft geen deurtje.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Anna Castelli Ferrieri
Merk Kartell
Diepte / Lengte 38
Hoogte 23,5
Breedte 38

Componibili Vierkant

Small - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 54

Bestel direct mee

Componibili Deksel

Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 24

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit