Kartell Componibili Opbergkastje Vierkant S

By Anna Castelli Ferrieri

Omschrijving

Het Componibili Kastje Vierkant Small van Kartell, ontworpen door Anna Castelli Ferrieri, zijn gemaakt om te voldoen aan de verschillende functionele behoeftes en om gebruikt te kunnen worden in iedere omgeving in het huis. Hierbij kunt u denken aan de badkamer, de slaapkamer, de keuken of de woonkamer.

Het designkenmerk dat het systeem Componibili tot leven brengt is de eenvoudige en stevige verticale opstapeling van de afzonderlijke stukken, die heel eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden en handige mobiele opbergruimtes vormen.

Met deze vierkante Componibili-module kun je dus helemaal zelf bepalen uit hoeveel lagen jouw kastje moet bestaan. Hierbij heb je de keuze uit een module met een hoogte van 23,5 cm of 38,5 cm (Componibili Kastje Vierkant Large). Om de bovenste module af te dichten, de modules zijn immers van boven open om ze te kunnen stapelen, is er een speciale deksel te bestellen (Componibili Top Deksel Vierkant). U kunt ervoor kiezen om dit ontwerp op wieltjes te plaatsen. Deze kunt u direct mee bestellen.

De 1-laags Componibili kastjes zijn alleen verkrijgbaar in de kleur wit en heeft geen deurtje.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Anna Castelli Ferrieri
Merk Kartell
Diepte / Lengte 38
Hoogte 23,5
Breedte 38

Componibili Vierkant

Small - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 52

Bestel direct mee

Componibili Wielen

4 stuks

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 9

Componibili Top Deksel Vierkant

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 23

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit