Contactgegevens

Heeft u een vraag? Dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u direct een specialist aan de lijn. E-mails proberen we binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Ook kunt u via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.

Update Coronavirus COVID-19
Momenteel krijgen we veel vragen of afgesproken leveringen kunnen doorgaan. Bestellingen die bezorgd worden met onze eigen bezorgdienst worden geleverd zoals u van ons gewend bent. Kleinere bestellingen die met een pakketdienst verzonden worden (PostNL of DHL) kunnen met enkele dagen vertraagd zijn door extreme drukte bij deze vervoerders. Mocht de situatie wijzigen dan zullen wij u altijd op de hoogte brengen. Onze winkel blijft - vooralsnog - open.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Onze medewerkers zijn goed geinstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over het coronavirus.

Telefoonnummer

WhatsApp

E-mailadres
hello@misterdesign.com

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag
9.30u - 17.30u
Zaterdag en zondag
gesloten

Openingstijden winkel
Maandag t/m zaterdag
9.30u - 17.30u

Zondag
12.00u - 17.00u


Overige bedrijfsgegevens
MisterDesign Hoofdkantoor
Ketelaarskampweg 19a
5222 AL 's-Hertogenbosch

MisterDesign B.V.
KVK nummer: 50381814
BTW nummer NL: 8227.07.949.B01
BTW nummer BE: 0549.925.959


* Verplichte velden