HAY Copenhagen Deux CPH210 Tafel

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Copenhagen Deux CPH210 Tafel is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec .

Ronan en Erwan Bouroullec, broers en tegelijkertijd succesvol designerduo, worden vaak in één adem genoemd met woorden als passie, accuratesse en innovatie. Maar ook vakbekwaam, technisch geschoold en gedisciplineerd zijn zeker van toepassing op deze twee deskundigen. De ontwerpen van deze twee heren zijn altijd voorzien van een hoge mate van originaliteit en hebben een krachtige esthetische balans. Beiden zoeken altijd een vrije creatieve ruimte op die ervoor zorgt dat hun designs altijd vernieuwend zijn. Sinds 1999 hebben ze samen talloze toppers weten te creëren voor vele hoogstaande designmerken waaronder het Deense designmerk HAY.

HAY is een mondiaal bedrijf dat staat voor het creëren van duurzame kwaliteit meubelen tegen betaalbare prijzen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen van excellent design genieten. De trots voor Danish Modern - en daarmee de kwaliteit, het vakmanschap en het humanistische ontwerp - is terug te vinden in de collectie van HAY. Zo ook in Copenhagen Deux CPH210 Tafel. Deze vernieuwende tafel behoort tot een nieuwe reeks tafels en banken voor compactere ruimtes.

De Copenhagen Deux CPH210 Tafel van HAY wordt vervaardigd uit mat gelakt eikenhout of onbehandeld of gelakt beukenhout naar keuze. De tafel is voorzien van een blad uit multiplex met een toplaag van laminaat. Doordat het gaat om nieuw laminaat, vervaardigd op basis van nanotechnologie, is het blad ‘anti-fingerprint’ en gemakkelijk te reinigen. De dikte van het tafelblad bedraagt 18 millimeter. De CPH210 is verkrijgbaar in twee afmetingen. Wanneer u kiest voor de versie met een gelakt beukenhouten onderstel heeft u voor de afwerking van het frame keuze uit vijf kleuren: wit, lichtgrijs, bruin, donkergrijs en zwart. Ook voor het blad kunt u voor de afwerking kiezen uit deze vijf mooie kleuruitvoeringen.

Welke uitvoering u ook kiest van de Copenhagen Deux Tafel, ze zijn allen bijzonder mooi!

HAY Copenhagen Deux CPH210 Tafel


✓ Talloze uitvoeringen
✓ Innovatief design
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ 2 afmetingen
✓ Standaardhoogte: 73 cm.
✓ Design: Ronan en Erwan Bouroullec

Vragen over de Copenhagen Deux CPH210 Tafel van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de HAY Copenhagen Deux CPH210 Tafel.

Dit design product wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Hoofd bezorging
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Hoogte 73

CPH210 - 75 x 75 cm.

Lichtgrijs Beuken - Lichtgrijs Laminaat

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 559

CPH210 - 140 x 75 cm.

Zwart Beuken - Zwart Laminaat

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 669

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit