Cor Unum MisterDesign Limited Edition Pure Concrete Mama Vase - Uitverkocht

By Roderick Vos

Omschrijving

De Cor Unum MisterDesign Limited Edition Pure Concrete MaMa Vase is een zeer unieke uitgave van de populaire vaas die Dutch Designer Roderick Vos in 2015 ontwierp. Deze gelimiteerde uitvoering is in nauwe samenwerking met keramiekatelier Cor Unum uitgebracht, ter viering van het 10-jarig bestaan van MisterDesign. Met een oplage van slechts 50 exemplaren is de Pure Concrete MaMa Vase een exclusief object met een tijdloze waarde.

In de ontwikkeling van deze Limited Edition is ernaar gestreefd een zo natuurlijk mogelijke vaas te creëren, eentje die volledig terug gaat naar de basis van het aardse materiaal waarvan de vaas is gemaakt. Daartoe is een kleur toegepast die zo dichtmogelijk bij de originele kleur van klei komt. Zo lijkt de vaas welhaast onbewerkt, terwijl deze uiteraard wel is voorzien van een beschermende laag die een leven lang plezier ermee moet garanderen. De kleurkeuze sluit volledig aan bij het ontstaan van de MaMa Vaas. Roderick Vos liet zich voor het ontwerp namelijk inspireren door structuren in de natuur.

Cor Unum MisterDesign Limited Edition Pure Concrete Mama Vase


✓ Limited Edition ter viering van 10 jaar MisterDesign
✓ Slechts 50 exemplaren geproduceerd
✓ In meest natuurlijke kleiachtige kleur
✓ Geïnspireerd op structuren van de natuur

Vragen over de Limited Edition Pure Concrete Mama Vase van Cor Unum en MisterDesign?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum MisterDesign Limited Edition Pure Concrete Mama Vase.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.

Kenmerken
EAN Code 7101427692267
Materiaal Keramiek
Designer Roderick Vos
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk Cor Unum
Hoogte 43 cm.
Diameter 33 cm.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit