Muuto Corky Drinkglazen Tall, set van 4

By Andreas Engesvik

Omschrijving

De Muuto Corky Drinkglazen Tall zijn een ontwerp van Andreas Engesvik.

Andreas Engesvik is één van de meest prestigieuze ontwerpers van Noorwegen. Ooit maakte hij deel uit van het bekende designertrio Norway Says, tegenwoordig is hij individueel zeer succesvol. Zo werd hij bekroond met de titel designer van het jaar in Noorwegen en ook internationaal heeft hij al verschillende design-awards in ontvangst mogen nemen. Engesvik is een succesvol designer met over de gehele wereld bewonderenswaardige erkenning voor zijn werk. Onopgemerkt is hij dus zeker niet gebleven, ook niet bij designlabel Muuto waarvoor hij al diverse ontwerpen heeft mogen creëren.

Muuto kent een enorme passie voor design. Met hun bijzonder brede collectie in designmeubels, verlichting en woonaccessoires hebben ze de wereld weten te veroveren. Hoewel dit natuurlijk fantastisch is, was dit niet het enige doel van het energieke en jeugdige Muuto. Muuto is namelijk afgeleid van het Finse woord muutos, dat ‘nieuw perspectief’ betekent. Het bieden van een nieuw perspectief, ofwel het zorgen voor verfrissend en vernieuwend Scandinavisch design, ligt aan de basis van hun visie. De Corky Drinkglazen Tall zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze glazen zijn kleine kompanen van de Corky Karaf. Door de ingehouden en lichte expressie zijn ze perfect geschikt voor elk speciaal moment met familie en vrienden.

De Corky Drinkglazen Tall van Muuto worden gemaakt van grijs of transparant glas naar keuze. De Corky Drinkglazen worden geleverd in een set van 4 mooie glazen. De diameter van de glazen is 8.5 centimeter, de hoogte bedraagt 10 centimeter.

Muuto Corky Drinkglazen Tall


✓ Verkrijgbaar in twee uitvoeringen
✓ Behorend tot de Corky-collectie
✓ Afmeting: Ø 8.5 x h. 10 cm.
✓ Design: Andreas Engesvik

Vragen over de Corky Drinkglazen Tall van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Corky Drinkglazen Tall van Muuto.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Andreas Engesvik
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Hoogte 10
Diameter 8.5
Bijlagen Productinformatie

Corky Tall - Transparant

Set van 4

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 55

Corky Tall - Grijs

Set van 4

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 55

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit