de Sede Terrazza DS-1025 Bank

By Ubald Klug

Omschrijving

De de Sede DS-1025 Bank is een inventief ontwerp uit 1974 van Ubald Klug. De DS-1025 is een ware klassieker met een ongekende bekendheid binnen en buiten de designwereld. Naast de liefde voor het ontwerp van bekenden zoals Mick Jagger, Aretha Franklin en Snoop Dogg is het gelaagde zitmeubel door de jaren heen een tijdloos collector’s item voor de ‘laissez-faire wooncultuur’ geworden.

Zwitserse wijngaarden hebben Klug geïnspireerd om deze excentrieke zitbank te vervaardigen. Door de opeenstapeling van kronkelende reliëfs op een bodemplaat recreëerde hij een Terrazza – ogend als het Zwitserse landschap – dat dienst doet als een comfortabel zitlandschap. De DS-1025 bestaat uit afzonderlijke bankelementen met een terrasachtige helling in verschillende breedtes en dieptes. Deze modules kunnen gevormd worden tot een comfortabele tweezitsbank of fungeren als bouwstenen voor een compleet zitlandschap. Het DS-1025 Bankelement is een eyecatcher voor elk interieur en komt door zijn unieke vormentaal perfect tot uiting in een loft, woonkamer of atelier.

De DS-1025 heeft een breedte van 156 centimeter, hoogte van 70 centimeter, diepte van 91 centimeter en een standaard zithoogte van 38 centimeter. Het design bestaat uit een compact frame van beukenhout en plaatmateriaal. Daarop zorgen bekledingswatten die zijn afgewerkt met een kenmerkende ‘de Sede’ leer voor een optimaal zitcomfort. Het DS-1025 Bankelement is direct te bestellen bij ons in een ‘Offwhite’ kleur in de ledervariant ‘Select’.

de Sede DS-1025 Bankelement


✓ Klassiek en inventief ontwerp
✓ Comfortabel zitlandschap
✓ Modulaire zitbank
✓ Unieke vormentaal

Vragen over de DS-1025 Bank van de Sede?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de de Sede DS-1025 Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Ubald Klug
Jaartal 1974
Garantie 2 jaar
Merk de Sede
Diepte / Lengte 91 cm.
Breedte 156 cm.
Hoogte 70 cm.
Zithoogte 38 cm.

DS-1025 Bank

Links Select Offwhite

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 11.660

DS-1025 Bank

Rechts Select Offwhite

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 11.660

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit