de Sede Gentle Puncher DS-2878 Fauteuil

By Ueli Berger

Omschrijving

De de Sede DS-2878 Fauteuil is een origineel en iconisch ontwerp uit 1978 van Ueli Berger. Wegens zijn buitengewone herkenningswaarde is het icoon in 2018 geherintroduceerd door het de Sede Design Team.

Tweemaal vocht Muhammad Ali tegen Leon Sparks in 1978. Deze gevechten inspireerden Berger om een bokshandschoen op menselijk formaat te vervaardigen. Bergers sculpturale visie voor deze fauteuil komt duidelijk naar voren in de uitstraling van het design, waar een ongewone samensmelting heeft plaatsgevonden. De fauteuil benadrukt de vele elementen tussen sport en design. De bokshandschoen straalt competitie, kracht en puur de Sede vakmanschap uit.

De DS-2878 wordt gezien als zitbare kunst waar Mohammads Ali erfenis in doorleeft. Net als het origineel is deze fauteuil voorzien van de unieke tweekleurige omslag, opvallende vetersluiting en plooien aan de rand voor een realistische toets. Laat de fauteuil tot zijn recht komen in een industriële loft of minimalistische woonkamer. Haal de bokssport in huis met de DS-2878!

Het design (b. 104 cm. x d. 170 cm. x h. 86 cm.) bestaat uit een compact frame gemaakt van plaatmateriaal, dat gevuld is met meubelwatten. Een zacht de Sede leder is gebruikt voor de afwerking en bevordert een exceptioneel zitcomfort. De gekruiste lederen vetersluiting is middels ogen van messing verbonden met de fauteuil. Het ontwerp is in verschillende soorten leer en kleursamenstellingen te verkrijgen. De DS-2878 is direct te bestellen bij ons in een ‘Noce en Cuoio’ kleursamenstelling in de ledervariant ‘Naturale’.

Voor de echte liefhebber is er optioneel een bokszak bij te bestellen om de set compleet te maken. Deze bokszak (Ø35 cm. x h. 135 cm.) is te verkrijgen in een ‘Cuoio en Touch Espresso’ kleursamenstelling in de ledervariant ‘Naturale’.

de Sede DS-2878 Fauteuil


✓ Iconisch ontwerp
✓ Samensmelting van sport en design
✓ Mohammads Ali erfenis
✓ Zitbare kunst

Vragen over de DS-2878 Fauteuil van de Sede?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de de Sede DS-2878 Fauteuil.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Ueli Berger
Jaartal 1978
Garantie 2 jaar
Merk de Sede
Diepte / Lengte 170 cm.
Breedte 104 cm.
Hoogte 86 cm.

DS-2878 Fauteuil

Naturale Cuoio/Noce

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 24.150

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit