de Sede DS-51 Fauteuil

By de Sede Design Team

Omschrijving

De de Sede DS-51 Fauteuil is een ontwerp van het de Sede Design Team waar het DNA van de Sede duidelijk doorbreekt. Dit tijdloze design is het bewijs van een hoge herkenningswaarde en de kenmerkende de Sede kwaliteit. Mede door de introductie van deze fauteuil in de jaren 70 behaalde de Sede een wereldwijde reputatie in Zwitsers vakmanschap. De passie voor het ambacht heeft geleid tot een vloeiende vormgeving en exclusieve uitstraling. De relaxfauteuil is een ambachtelijke designklassieker binnen de collectie van de Sede en wordt gezien als een ‘timeless beauty’ voor elk interieur. Het design is comfortabel en gaat vele generaties mee.

Het hoogwaardige ontwerp is er in een ‘Relax’ variant en een variant met een actievere zithouding. Zo nodigt de DS-51 Fauteuil in een relax variant men uit om achterover te zitten en de ogen te sluiten. Tegelijkertijd is de actieve variant uiterst geschikt om een perfect leeshouding aan te nemen. Dankzij de lage zithoogte (38 cm.) heeft het design een uitnodigende uitstraling en is loungen gegarandeerd. Beide varianten zijn te verkrijgen met of zonder armleuningen. Ieder afzonderlijk stiksel in de fauteuil wordt ambachtelijk gezet met naald en draad. Deze gedetailleerde afwerking maakt de fauteuil bijzonder en uniek.

Met behulp van een compact frame dat bekleed is met bekledingswatten en SEDEX stoffering wordt er een heerlijke zitting en goede ondersteuning voor de rug gecreëerd. Dat maakt de DS-51 comfortabel voor veel relaxmomenten. Het hoogglans verchroomde onderstel geeft een extra accent, waardoor de fauteuil elegant oogt in moderne en klassieke inrichtingen. Om strepen in huis te voorkomen, worden er zowel harde als zachte glijders meegeleverd. Vanwege de vele mogelijkheden in afwerkingen is er één variant direct online te bestellen. Deze variant is het Relax model en heeft een 'Naturale Cuoio' bekleding. Interesse in een andere variant? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs.

Algemene afmetingen DS-51 Fauteuil:
- Relax variant zonder armleuningen
DS-51 (/01) : b. 59 x h. 87 x d. 90 cm.
- Relax variant met armleuningen
DS-51 (/21): b. 65 x h. 87 x d. 90 cm.
- Actieve variant zonder armleuningen
DS-51 (/06): b. 59 x h. 87 x d. 90 cm.
- Actieve variant met armleuningen
DS-51 (/26): b. 65 x h. 87 x d. 90 cm.

de Sede DS-51 Fauteuil


✓ Tijdloos design
✓ Vloeiende vormgeving en exclusieve uitstraling
✓ Ambachtelijke designklassieker
✓ Comfortabel voor vele relaxmomenten

Vragen over de DS-51 Fauteuil van de Sede?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de de Sede DS-51 Fauteuil.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer de Sede Design Team
Jaartal 1971
Garantie 2 jaar
Merk de Sede
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 59 cm.
Hoogte 87 cm.

DS-51 Fauteuil

Naturale Cuoio

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 6.045

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit