de Sede DS-167 Bank

By Hugo de Ruiter

Omschrijving

De schitterende de Sede DS-167 Bank is een inventief ontwerp van de Nederlandse designer Hugo de Ruiter. De bank heeft een uniek karakter waarbij het voldoet aan de hoogste individuele behoeften. “Everything goes around”, oftewel een nieuw panorama voor elk gewenst moment. De draaibare rugleuning, die maar liefst 360 graden te draaien is rondom de zitting, zorgt in één enkele beweging voor een andere opstelling bij u thuis. Het comfortabele ziteiland oogt in vele aspecten op de DS-164 echter is het een herleving van de oorspronkelijke DS-164 en DS-165 die zijn samengesmolten. De DS-167 Bank heeft strakkere contouren en slankere poten. Bovendien zorgt een duurzame kunststofplaat die kan buigen voor meer gemak tijdens het verschuiven van de innovatieve rugleuning. De bank is één van de bestsellers binnen de collectie van de Sede en zal voor een statement zorgen in iedere woonkamer.

Het zitsysteem heeft een moderne uitstraling. "Ik beschouw meubels als een derde huid", aldus Hugo de Ruiter die voorstander is van functionele zinvolle innovaties en duurzame processen. De direct bestelbare DS-167 is 236 centimeter breed, 149 centimeter diep, 75 centimeter hoog en heeft een sculpturale vormgeving door zijn innovatieve functionaliteit en organische rondingen. Het zitmeubel is vervaardigd uit poten van gepolijst roestvrij staal waarop een duurzame kunststofplaat is bevestigd voor de beweegbare rugleuning. De complete DS-167 is gestoffeerd met een typerende zwarte de Sede ‘Touch’ leder. Houd er rekening mee dat rimpelvorming onvermijdelijk is en het ‘Touch’ leder gebruikssporen kan vertonen. Om strepen op de vloer te voorkomen worden er ook glijders bijgeleverd voor een harde of zachte ondergrond.

Interesse in een andere variant van de DS-167 Bank? Neem contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag in het creëren van uw eigen ziteiland.

de Sede DS-167 Bank


✓ Inventief ontwerp
✓ Draaibare rugleuning
✓ Typerende de Sede materialen
✓ Nederlandse invloed

Vragen over de DS-167 Bank van de Sede?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de de Sede DS-167 Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Hugo de Ruiter
Jaartal 2012
Garantie 2 jaar
Merk de Sede
Diepte / Lengte 149 cm.
Breedte 236 cm.
Hoogte 75 cm.
Zithoogte 42 cm.

DS-167 Bank

Touch zwart

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 17.970
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit