December Gift 2023: mama vaas cadeau

December actie: ontvang een MaMa vaas cadeau

Ontvang de gehele maand december een Cor Unum MaMa vaas in speciale uitvoering t.w.v. €365 cadeau bij een online aankoop vanaf €2500. Exclusief voor MisterDesign brengt Cor Unum de iconische vaas uit in een mat witte uitvoering.

Voorwaarden actie
- De actie loopt van 1 december 2023 t/m 1 januari 2024
- De actie is enkel geldig op online aankopen met een minimale bestelwaarde van €2500
- De actie is per klant eenmalig geldig
- Niet geldig i.c.m. andere lopende kortingen en/of acties
- De MaMa vaas wordt meegeleverd met de bezorging van uw order
- De MaMa vaas is niet in te ruilen tegen een vergelijkbaar product of contanten
- Bij het annuleren of retourneren van (delen van) de order, waardoor de orderwaarde onder €2500 komt, dient ook de MaMa vaas retour te komen
- Indien de vaas na retournering van uw aankoop gehouden wenst te worden of wanneer het door ons niet retour is ontvangen, zal deze worden gefactureerd

MaMa vaas: special edition

De MaMa vaas is een ontwerp van Nederlandse designer Roderick Vos. Geïnspireerd door de verrassende eenvoud en schoonheid van de natuur experimenteerde Roderick met deling, regelmaat, ritme en herhaling. De MaMa vaas ontstond bij toeval, door te spelen met de herhalende positionering van een symmetrische organische vaasvorm.  De inmiddels iconische vaas wordt volledig met de hand gemaakt in het keramisch atelier Cor Unum, in hetzelfde unieke pand als een van de MisterDesign winkels.

Exclusief voor MisterDesign, ontwikkelde Cor Unum de MaMa in mat witte uitvoering.

 

Stichting Cor Unum

Stichting Cor Unum is net als MisterDesign gevestigd in de karakteristieke oude Ford garage aan de Vughterstraat in 's-Hertogenbosch. Vanuit onze winkel is middels een grote raampartij een unieke doorkijk te zien naar het keramisch werkatelier. Hier werkt dagelijks een team van professionals, studenten, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers aan de prachtige collectie. De grote collectie keramiek bestaat uit ontwerpen van designers uit binnen- én buitenland. 

Loop tijdens een bezoek aan onze winkels dus ook zeker even binnen bij onze buren!