Gratis design cadeaus in december


December Actie 2018

MisterDesign trakteert deze maand op design cadeaus! Zo ontvang je een proefabonnement op de Scandinavian Living (3 nummers) cadeau bij een bestelling boven €75 en een Vitra Toolbox bij een bestelling boven €250.

SCANDINAVIAN LIVING

Scandinavian Living is hét Nederlandse vakblad boordevol design inspiratie en vertegenwoordigt alles waar Scandinavië om bekend staat: tijdloos design, hoge kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, ambacht, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek. Geniet iedere editie van Scandinavische hotspots, verhalen van designers, prachtige woningen, recepten en veel meer. 

Het eerste nummer van 2019 valt op 19 februari op uw deurmat. Het proef abonnement loopt automatisch af, hier hoeft u dus niets voor te doen.

VITRA TOOLBOX

De Storage Toolbox van Vitra is de praktische organisatie-tool voor op kantoor, in de woonkamer, badkamer, hobby- of slaapkamer. De Storage Toolbox werd bedacht door ontwerper Arik Levy. Het idee achter de Toolbox is het opslaan van klein materialen, welke altijd binnen handbereik eenvoudig te pakken en op te bergen zijn. Waar gaat u hem zetten? Ideaal voor kantoorartikelen op het bureau, beauty artikelen in de badkamer of decoratie in de keuken.

Over de kleur van de Toolbox is geen correspondentie mogenlijk. 

December Actie 2018 - Toolbox

VOORWAARDEN DECEMBER ACTIE 2018

- De actie loopt van 1 december tm 31 december 2018 (zolang de voorraad strekt).
- Bij aankopen boven €75 en onder €250 ontvangt u een proefabonnement van Scandinavian Living cadeau.
- Bij aankopen boven €250 ontvangt u een Vitra Toolbox cadeau.
- De actie is zowel bij online aankopen als aankopen in de winkel geldig.
- De kleur Toolbox zal willekeurig worden uitgekozen. Correspondentie over de kleur Toolbox is niet mogelijk.
- De Vitra Toolbox zal samen met uw bestelling worden geleverd. Bij aankoop in de winkel ontvangt u Toolbox meteen mee naar huis.
- Op 19 februari zal de eerste editie van Scandinavian Living 2019 op uw deurmat vallen. De laatste editie komt binnen op 11 juni 2019.
- Het proefabonnement loopt uit zichzelf af. Hiervoor hoeft u zich niet, indien gewenst, af te melden.
- Uw NAW gegevens zullen enkel voor het ontvangen van het tijdschrift worden verstrekt aan uitgeverij Vip Media.
- Bij retourneren van uw aankoop, waardoor de orderwaarde onder €75 komt, vervalt ook het recht op het gratis proefabonnement. 
- Bij retourneren van uw aankoop, waardoor de orderwaarde onder €250 komt, dient ook de Toolbox retour te komen. Indien deze gehouden wenst te worden of wanneer het niet door ons retour is ontvangen zal deze worden gefactureerd.
- Bij retourneren van uw aankoop, waardoor de orderwaarde onder €250 komt maar boven €75 blijft, dient ook de Toolbox retour te komen waarna u een proefabonnement op de Scandinavian Living zal ontvangen.
- De actie is niet geldig i.c.m. andere acties en of sale.
- De actie is eenmalig geldig per klant.

Heeft u vragen over de december actie, de voorwaarden of cadeaus? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. 


MIS GEEN ENKELE ACTIE

Geen enkele actie missen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, trends, nieuwste collecties en verhalen achter onze bijzondere merken en design artikelen. En wanneer u uzelf inschrijft op de nieuwsbrief, ontvangt u tevens 10 euro korting op uw eerstvolgende bestelling boven de 75 euro. 


Laat hier uw bericht achter

We nemen z.s.m. contact met u op
Maandag t/m zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00u – 17.30u.

* Verplichte velden