DEDON AIIR Armstoel

By GamFratesi

Omschrijving

De DEDON AIIR Armstoel is een ontwerp van GamFratesi. Het is de eerste polypropyleen stoel uit de rijke collectie van DEDON die is gemaakt met een gietvorm. Met deze productietechniek is een lichte en transparante stoel gecreëerd die gemakkelijk van binnen naar buiten verplaatst kan worden. Zo heeft het designduo de klassieke schelpstoel geherinterpreteerd en geschikt gemaakt voor ons hedendaagse, flexibele leven.

Voor het ontwerp liet gamFratesi zich inspireren door de natuur en door geometrie. In de rugleuning kunt u een abstract woud van berkenbomen ontwaarden. Met hun lange, smalle en lichte stammen waarlangs wind en zonlicht door kan dringen. De relatie met de natuur komt niet alleen tot uiting in deze kenmerkende verticale spleten in de rugleuning, maar ook in de kleurkeuze voor de zitschalen; deze zijn aards en luchtig.

De AIIR Armstoel kan uitgevoerd worden met een slede-onderstel of met een onderstel van vier teakhouten poten. De kuip is verkrijgbaar in twee aardse, natuurlijke kleuren met duidelijke Italiaanse en Nordic invloeden. Zo is er voor iedere situatie en setting een geschikte AIIR Stoel te vinden!

Alle varianten kunnen voorzien worden van speciaal ontworpen zitkussens in verschillende stofkleuren. Neem hiervoor gerust contact met ons op, of kom langs in de winkel en bespreek de mogelijkheden met onze interieuradviseurs.

DEDON AIIR Armstoel


✓ Geschikt voor binnen én buiten
✓ Geïnspireerd op de natuur
✓ Meerdere kleuren en varianten
✓ Makkelijk te verplaatsen

Vragen over de AIIR Armstoel van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de DEDON AIIR Armstoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk DEDON
Diepte / Lengte 53.5 cm.
Breedte 60.5 cm.
Hoogte 77.5 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 44.5 cm.

AIIR Armstoel - Salt

Slede Onderstel

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 455

AIIR Armstoel - Pepper

Slede Onderstel

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 455

AIIR Armstoel - Salt

Teakhouten Onderstel

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 595

AIIR Armstoel - Pepper

Teakhouten Onderstel

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 595

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit