DEDON MBARQ Daybed

By Sebastian Herkner

Omschrijving

Het DEDON MBARQ Daybed is een ontwerp van Sebastian Herkner. Bij het ontwerpen van de MBARQ serie lag de focus voor Herkner op het gevoel van saamhorigheid. Zijn doel was het afbakenen van een ruimte om in te ontmoeten of in te rusten. Hij ziet de serie als een nest om in te werken of te ontspannen.

Kenmerkend voor de serie zijn de dikke, diepe kussens en de geweven schil met organische contouren. Het semi-transparante triaxiale weefwerk is gemaakt van drie verschillende kleuren DEDON Fiber. Herkner en kleurenspecialist Giulio Ridolfo hebben een textielachtige benadering gebruikt, waardoor een stijlvol kleurenspel is ontstaan. Het aluminium frame is afgewerkt met een gekleurde poedercoating die in een aantal verschillende kleuren beschikbaar is. Hierdoor is de MBARQ serie licht, sterk en bestand tegen verschillende weersinvloeden. Door het kleur- en materiaalgebruik laten de zitmeubels uit de MBARQ serie zich uitstekend combineren met meubels uit de MBRACE serie van DEDON. Naast dit daybed bestaat de MBARQ serie uit bank-, en voetenbankmodules.

Het daybed heeft een armleuning aan de linker of de rechterkant. Hoewel het daybed zeer goed tot zijn recht komt als alleenstaand meubelstuk is het ook uitstekend te combineren met een bankmodule om een royale zithoek te creëren waarbij het daybed functioneert als een chaise longue.

Verschillende kleuruitvoeringen van het MBARQ Daybed zijn direct te bestellen. Kleuren kunnen licht afwijken van de kleuren op uw beeldscherm. Twijfelt u of kiest u liever voor een andere kleurcombinatie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in de winkel en bespreek de mogelijkheden met onze interieuradviseurs.

Het MBARQ Daybed heeft een lengte van 187 centimeter, een breedte van 98 centimeter en een hoogte van 85 centimeter.

DEDON MBARQ Daybed


✓ Semi-transparant triaxiaal weefwerk
✓ Hoge of lage rugleuning
✓ Verkrijgbaar in verschillende kleuren
✓ Uitermate bestand tegen verschillende weersinvloeden

Vragen over het MBARQ Daybed van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het DEDON MBARQ Daybed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Sebastian Herkner
Garantie 2 jaar
Merk DEDON
Diepte / Lengte 187 cm
Breedte 98 cm
Hoogte 85 cm

MBARQ Daybed Arm Links

Chestnut Twist Terracotta

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 7.105

MBARQ Daybed Arm Links

Pepper Twist Sand

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 7.105

MBARQ Daybed Arm Rechts

Chestnut Twist Terracotta

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 7.105

MBARQ Daybed Arm Rechts

Pepper Twist Sand

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 7.105
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit