DEDON MBRACE Stoel

Omschrijving

De DEDON MBRACE Stoel is een ontwerp van Sebastian Herkner. Uitgangspunt voor de bekroonde collectie was het combineren van kleurrijke DEDON vezels met warm teakhout. Hierbij is gebruik gemaakt van traditionele weeftechnieken om tot een hoogwaardig en duurzaam ontwerp te komen. De combinatie van de twee materialen resulteert in een natuurlijke harmonie met een tikkeltje Nordic-achtige uitstraling.

Zoals de naam al doet vermoeden voelt de MBRACE Stoel met zijn hoge armleuningen als een warme omarming wanneer u erop plaatsneemt. Door het gebruikte materiaal kunt u zich bovendien ook buiten het seizoen, zonder kussens, op comfortabele wijze laten omhelzen door de MBRACE Stoel.

De MBRACE Stoel is verkrijgbaar in drie soorten vezels; Pepper, Arabica en Sea Salt. Het comfort van de stoel kan nog eens vergroot worden met de speciale MBRACE zitkussens. Het zitkussen met een neutrale en natuurlijke kleur, is direct bij te bestellen. Heeft u liever een kussen in andere stofkleur? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in de winkel en bespreek de mogelijkheden met onze interieuradviseurs.

Deze prachtige outdoor stoel kan perfect gecombineerd worden met de MBRACE Tafel, die in twee afmetingen verkrijgbaar is. Ook deze is bij MisterDesign te verkrijgen.

DEDON MBRACE Stoel


✓ Traditionele weeftechniek
✓ Combineert vezel met teakhout
✓ Drie kleuren verkrijgbaar
✓ Omarmend, warm design

Vragen over de MBRACE Stoel van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de DEDON MBRACE Stoel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Merk DEDON
Diepte / Lengte 60.5 cm.
Breedte 62.5 cm.
Hoogte 80 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 46.5 cm.

MBRACE Stoel

Pepper

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 990

MBRACE Stoel

Arabica

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 990

MBRACE Stoel

Sea Salt

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 990

Bestel direct mee

MBRACE Stoel zitkussen Cool Taupe

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 170

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit