DEDON NESTREST Lounger

By Daniel Pouzet & Fred Frety

Omschrijving

De DEDON NESTREST is een sensationeel ontwerp van de Franse designers Daniel Pouzet en Fred Frety dat de enige is in zijn soort. De lounger NESTREST is een paradijselijke cocon, die vredig deint op de wind wanneer deze is opgehangen.

NESTREST is geweven van het unieke zelf-ontwikkelde DEDON fiber dat recyclebaar, brandveilig en weersbestendig is. Hiervoor zijn traditionele Filipijnse weeftechnieken gebruikt door vakmensen op het Filipijnse eiland Cebu, waar exclusief voor DEDON geproduceerd wordt. Deze combinatie van innovatieve outdoor materialen en authentiek handwerk is het signatuur van DEDON. De geweven cocon van de NESTREST is licht- en luchtdoorlatend, maar biedt tevens voldoende privacy.

De NESTREST is er in een hangende en staande variant en in meerdere kleuren DEDON fiber. De getoonde prijs is de prijs voor een hangende Nestrest zonder bijpassend matras en decoratieve kussens. Vraag voor meer informatie een offerte aan of neem contact op met onze interieuradviseurs. We helpen u graag verder!

DEDON NESTREST Lounger


✓ Luxe materialen
✓ In hangende en staande variant
✓ Compleet te maken met zit- en decokussens
✓ Hangende lounger heeft optie tot staan

Vragen over het NESTREST Lounger van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de DEDON NESTREST Lounger.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Daniel Pouzet & Fred Frety
Garantie 5 jaar
Merk DEDON
Hoogte 268 cm.
Diameter 200 cm.
Opties Buiten te gebruiken

NESTREST Lounger

Naturel

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 12.060

NESTREST Lounger

Olive

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 12.060

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit