DEDON RILLY Armstoel

By GamFratesi

Omschrijving

De DEDON RILLY Armstoel is een ontwerp van GamFratesi en behoort tot de grafische RILLY serie. De veelzijdige serie biedt een frisse kijk op het erfgoed van outdoor meubelen van DEDON en laat zich kenmerken door zachte verticaal gespannen draden, die de traditionele weeftechnieken hebben vervangen. Deze speelse vorm van weven creëert een semi-transparant uiterlijk met een hoog grafisch gehalte en geeft de designs uit deze serie een speels en gastvrij karakter, dat extra wordt versterkt door de vloeiende en zachte lijnen. Dit zachte lijnenwerk is ook terug te vinden in de geweven zitting en rugleuning van de RILLY armchair, die samen met de zachte kussens een heerlijk comfort biedt. Schuif de bijbehorende RILLY Voetenbank aan het voeteinde van de RILLY armstoel en kom heerlijk tot rust na een drukke dag.

Het luchtige uiterlijk van de RILLY armstoel wordt gecreëerd door de grafisch geweven ‘Rope’ touwen en de stoffen ‘Fiber’ draden. Beide materialen beschikken over een bijzonder zachte tactiele ervaring, zijn duurzaam en doorstaan weer en wind. De geweven zitting en rugleuning worden moeiteloos gedragen door een aluminium frame dat is voorzien van een poedercoating in de kleur ‘Black Pepper’.

De direct bestelbare uitvoeringen worden geleverd met een kussenset, voorzien van de stoffering ‘Cool Taupe’ uit prijscategorie A. Deze zomerachtige acryl stof voelt lichtelijk als katoen aan, wat heerlijk comfortabel zit. De kussenset van de RILLY armstoel is ook verkrijgbaar in meerdere stofferingen, hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten.

DEDON RILLY Armstoel


✓ Semi-transparant grafisch geweven design
✓ Speels en gastvrij karakter dankzij ronde vormen
✓ In ‘Rope’ of ‘Fiber’ uitvoering
✓ Verkrijgbaar in diverse kleuren
✓ Meerdere stofferingen op aanvraag verkrijgbaar

Vragen over de RILLY Armstoel van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de DEDON RILLY Armstoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk DEDON
Diepte / Lengte 55,5 cm.
Hoogte 76,5 cm.
Breedte 60,5 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 48 cm.

RILLY Armstoel

Fiber - Taupe Taupe Touch

Levertijd: Vanaf november
€ 1.080

RILLY Armstoel

Fiber - Teal Touch

Levertijd: Vanaf november
€ 1.080

RILLY Armstoel

Rope - Taupe Melange

Levertijd: Vanaf november
€ 1.140

RILLY Armstoel

Rope - Teal Melange

Levertijd: Vanaf november
€ 1.140

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit