DEDON RILLY Bank

By GamFratesi

Omschrijving

De DEDON RILLY Bank is een ontwerp van GamFratesi en behoort tot de grafische RILLY serie. De veelzijdige serie biedt een frisse kijk op het erfgoed van outdoor meubelen van DEDON en laat zich kenmerken door zachte verticaal gespannen draden, die de traditionele weeftechnieken hebben vervangen. Deze speelse vorm van weven creëert een semi-transparant uiterlijk met een hoog grafisch gehalte en geeft de designs uit deze serie een speels en gastvrij karakter, dat extra wordt versterkt door de vloeiende en zachte lijnen. Dit zachte lijnenwerk is ook terug te vinden in de geweven zitting en rugleuning van de RILLY bank, die samen met de zachte kussens een heerlijk comfort biedt. Schuif de bijbehorende RILLY Voetenbank aan het voeteinde van de RILLY bank en kom heerlijk tot rust na een drukke dag.

Het luchtige uiterlijk van de RILLY bank wordt gecreëerd door de grafisch geweven ‘Fiber’ draden. Dit materiaal beschikt over een bijzonder zachte tactiele ervaring, is duurzaam en doorstaat weer en wind. De geweven zitting en rugleuning worden moeiteloos gedragen door een aluminium frame dat is voorzien van een poedercoating in de kleur ‘Black Pepper’. De bank is verkrijgbaar als knusse tweezitsbank en als ruime driezitsbank.

De direct bestelbare uitvoeringen worden geleverd met een kussenset, voorzien van de stoffering ‘Nature Acrylic Taupe’ uit prijscategorie A. Deze zomerachtige acryl stof voelt lichtelijk als katoen aan, wat heerlijk comfortabel zit. De kussenset van de RILLY bank is ook verkrijgbaar in meerdere stofferingen, hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten.

LET OP!
De kleuren van het meubel en de stoffering kunnen in het echt iets afwijken dan de kleuren op uw beeldscherm.

DEDON RILLY Bank


✓ Semi-transparant grafisch geweven design
✓ Speels en gastvrij karakter dankzij ronde vormen
✓ Verkrijgbaar in diverse kleuren
✓ Als 2-zitter of 3-zitter verkrijgbaar
✓ Meerdere stofferingen op aanvraag verkrijgbaar

Vragen over de RILLY Bank van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de DEDON RILLY Bank.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk DEDON
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 2-zits: 165 / 3-zits: 227 cm.
Hoogte 76,5 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 43,5 cm.

RILLY Bank - 2-zitter

Fiber - Taupe Touch

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 4.380

RILLY Bank - 2-zitter

Fiber - Teal Touch

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 4.380

RILLY Bank - 3-zitter

Fiber - Taupe Touch

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 5.625

RILLY Bank - 3-zitter

Fiber - Teal Touch

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 5.625

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit