DEDON TIBBO 2-zits Bank

By Edward Barber & Jay Osgerby

Omschrijving

De DEDON TIBBO 2-zits Bank is een ontwerp van de Britse designers Edward Barber en Jay Osgerby. TIBBO is de eerste teak serie van DEDON, wiens signatuur authentieke Filipijnse handweef is.

TIBBO is een boegbeeld in een tijdperk waarin indoor en outdoor luxe met elkaar verweven raken. De serie meubelen heeft een warme, zachte uitstraling: bijzonder voor buiten. De designers zeggen namelijk: “De meeste teakhouten tuinmeubels zijn rechthoekig en ongemakkelijk. Maar vanwege de olieachtige aard van teak voelt het hout bijzonder zacht aan en daarom hebben we besloten meubels te maken die deze eigenschappen accentueren."

De collectie is handgemaakt van premium teakhout afkomstig van duurzame plantages. Premium teak biedt geweldige weerbestendigheid en duurzaamheid, zelfs in extreme omstandigheden. Binnenshuis behoudt TIBBO zijn gouden tint. Buiten, als het onbehandeld blijft, verkrijgt het van nature een zilvergrijze patina. Het geweven zitgedeelte (onder de zitkussens) is gemaakt van DEDON Fiber, een uniek weersbestendig kunststof dat door het merk zelf ontwikkeld is. De kleur hiervan is 'Vulcano matte'.

DEDON ontwikkelt eigen stoffen voor de zitkussens en optionele decoratieve kussens van de designs in de collectie. Deze materialen zijn perfect geschikt voor buitengebruik en zijn er in meerdere kleuren en texturen: zo heeft ‘TWIST’ de natuurlijke look van linnen en heeft ‘KNOTT’ de warme uitstraling van gebreid materiaal. Een aanvullende optie is Kvadrat Patio, het eerste outdoor textiel van het merk en het resultaat van drie jaar onderzoek naar hoe de luxe, kleurrijke Kravdrat-ervaring nu ook naar buiten het huis gebracht kan worden.

De serie TIBBO is een complete outdoor serie met stoelen, tafels en banken. Bekijk de rest van de serie voor de ultieme outdoor ervaring!

DEDON TIBBO 2-zits Bank


✓ De luxe van indoor
✓ Duurzaam teakhout
✓ Complete serie tuinmeubelen

Vragen over het TIBBO 2-zits Bank van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de DEDON TIBBO 2-zits Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Edward Barber & Jay Osgerby
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk DEDON
Diepte / Lengte 98 cm.
Breedte 195 cm.
Hoogte 86 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Hoogte arm 57.5 cm.
Zithoogte 43 cm.

TIBBO 2-zits Bank

LINEN warm gray - Vulcano matte

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 7.475
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit