Desalto Mini Clay Outdoor Salontafel

By Marc Krusin

Omschrijving

De Desalto Mini Clay Outdoor Salontafel is een ontwerp van Marc Krusin. Dit design uit 2016 is niet zomaar een salontafel, maar een sculpturaal kunstwerk dat direct in het oog springt. Dankzij de unieke vormgeving en het materiaalgebruik is de tafel een statement in iedere buitenruimte. Opvallend zijn de twee conische vormen die elkaar op een smal middelpunt ontmoeten; een spanningsveld dat verrassend genoeg volledig in balans is. Hierdoor krijgt de salontafel een harmonieuze uitstraling.

De Mini Clay Outdoor Salontafel bestaat uit een stevig, polyurethaan onderstel met een gelakte of gestructureerde afwerking. Het onderstel heeft een standaard diameter van 50 centimeter. Het tafelblad is te verkrijgen in steen, beton en keramiek met een afwerking van handgespreide dikke pasta. Dit maakt de salontafel tegen weer en wind bestand waardoor hij jarenlang gebruiksplezier garandeert. Echter, is de uitvoering met een stenen blad niet tegen alle weersinvloeden bestand. Bovendien maakt zijn handgemaakte karakter ieder exemplaar uniek. Met een hoogte van 35 centimeter en een diameter van 90 of 110 centimeter maakt de conische tafel iedere loungehoek in de buitenlucht compleet.

Wegens uiteenlopende mogelijkheden heeft MisterDesign één uitvoering in drie afmetingen geselecteerd. Dit betreft een stenen uitvoering waarvan zowel het onderstel als het tafelblad is uitgevoerd in Ghiaccio Concrete. Interesse in een andere uitvoering? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze design winkels. Dan kijken we graag mee naar de mogelijkheden.

Desalto Mini Clay Outdoor Salontafel


✓ Sculpturaal kunstwerk
✓ Conisch design
✓ Unieke vormgeving
✓ Volledig met de hand vervaardigd

Vragen over de Mini Clay Outdoor Salontafel van Desalto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Desalto Mini Clay Outdoor Salontafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Beton
Designer Marc Krusin
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Desalto
Hoogte 35 cm.
Diameter 90 / 110 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Mini Clay Outdoor Salontafel

Ghiaccio Concrete - Ø90 cm.

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 3.551

Mini Clay Outdoor Salontafel

Ghiaccio Concrete - Ø110 cm.

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 4.081

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit