Desalto Void Bank

By Guglielmo Poletti

Omschrijving

De moderene Desalto Void Bank is een ontwerp van Guglielmo Poletti en maakt deel uit van de veelzijdige Void serie. Deze serie omarmt de schoonheid van eenvoud en combineert strakke lijnen met geometrische vormen. ‘Void’ verwijst naar de lege ruimte onder de zitting en de open elementen aan de zijkant. Dit doet het design licht ogen en maakt de bank eenvoudig verplaatsbaar. Ondanks dat de bank uit één stuk staal vervaardigd is, zorgt de kromming aan de twee lange zijden voor een luchtige uitstraling. Bovendien is de bank multifunctioneel. Zo dient hij niet alleen als extra zitgelegenheid, maar ook als praktische bijzettafel of lage console waarop uw favoriete accessoires tentoongesteld kunnen worden.

De Void Bank is gemaakt van plaatstaal met een dikte van 3 millimeter. Het meubelstuk is verkrijgbaar in zijn natuurlijke tinkleur en kan worden voorzien van een witte of zwarte lak. De stalen bank heeft een lengte van 155 centimeter, een breedte van 35 en een hoogte van 45 centimeter. Verrijk de bank met zachte zitkussens voor extra comfort.

Vanwege verschillende mogelijkheden heeft MisterDesign één uitvoering geselecteerd welke online direct te bestellen is. Interesse in een andere uitvoering? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten of kom een kijkje nemen in onze winkels. Dan helpen we graag.

Desalto Void Bank


✓ Modern design
✓ Combinatie van strakke lijnen en geometrische vormen
✓ Oogt licht
✓ Multifunctioneel

Vragen over de Void Bank van Desalto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Desalto Void Bank.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Staal
Designer Guglielmo Poletti
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Desalto
Diepte / Lengte 155 cm.
Breedte 35 cm.
Hoogte 45 cm.

Void Bank

Mat Zwart

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 3.546
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit