Kies je budget

Design cadeaus hoeven niet altijd een fortuin te kosten om jarenlang plezier te garanderen. Binnen elk budget hebben we een ruim assortiment aan design items die perfect zijn om cadeau te doen. Denk aan design cadeaus voor kleine of grote designliefhebbers, een stijlvol interieur cadeau of een geschenk voor in de keuken. Om het jou wat makkelijker te maken, hebben wij onze cadeaus ingedeeld in prijscategorieën, waarin per budget de mooiste design klassiekers te vinden zijn.

13 items

13 items

Design cadeaus tot 50 euro

Verras de kookliefhebber met kleurrijk servies en prachtige glazen om de gedekte tafel helemaal af te maken. Ook is de Collect Karaf van &Tradition een elegante toevoeging op tafel dankzij zijn subtiele draaikolkmotief welke het wervelende karakter van water reflecteert. Geef de Flare Kandelaar van HAY cadeau om de tafelsetting te verrijken met prachtige kleuren of om de woonkamer een vrolijke touch te geven. Bovendien zorgt kaarslicht voor een sfeervolle omgeving tijdens een diner of winterse avonden op de bank.

Design cadeaus van 50 tot 100 euro

Een warme sfeer is het ultieme ingrediënt om te genieten van comfortabele avonden op de bank. Verras je vrienden of familie met het Lay Kussen van Ferm Living dat zowel comfortabel als esthetisch een toevoeging is aan elk interieur. Zijn getufte details geven het kussen een bijzonder zachte uitstraling.

Niet te vergeten is de Lyngby Vaas dat boeketten, bloemen en sierlijke takken laat stralen. Met deze minimalistische vaas haal je voor degene die je liefhebt een prachtig accessoire in huis.

Design cadeaus van 100 tot 250 euro

Een klein ontwerp, maar een echte blikvanger is de draadloze Bellhop Tafellamp van Flos. De minimalistische tafellamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor er voor iedereen een passend design tussen zit. Leuk weetje: de naam Bellhop verwijst naar de welbekende hotelbediende/belmannen met hun typische ronde hoedjes die vaak te zien zijn in chique Engelse hotels.

Design cadeaus van 250 tot 1000 euro

De Butterfly Stool is een ontwerp dat zijn elegantie te danken heeft aan zijn oosterse vormen. De kruk doet denken aan de vleugels van een vlinder en won in 1957 een gouden medaille in Milaan. De kruk wordt nog altijd gezien als designicoon. Kortom: een cadeau dat bij iedere designkenner een lach op het gezicht tovert.

De beroemde Mini Pipistrello Tafellamp geniet van hetzelfde design als zijn grotere broer, maar heeft geen verstelbare voet. Dat Pipistrello ‘vleermuis’ betekent in het Italiaans is geen toeval, maar slaat op de bijzondere lampenkap die wat wegheeft van de vleugels van een vleermuis.