Cadeaus voor wonen

Woonaccessoires bepalen de sfeer van een interieur en zetten de puntjes op de i. Een design accessoire voor het interieur is dan ook altijd goed om cadeau te geven én te krijgen. Van tafellampen tot vazen: in ons rijke cadeau assortiment is voor iedereen een passend cadeau te vinden.

Een mix van stijl, innovatie, duurzame materialen, vakmanschap en aandacht voor ontwerp. Dat is wat goed design is. Het verrijkt je interieur en wordt met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier. Gun je vrienden en familie een designitem dat generaties lang mee zal gaan.

213 items

213 items

Designlampen als cadeau

Innovatieve materialen, unieke vormen en warm licht, perfect op elkaar afgestemd. Een designlamp is een waar kunstobject en daardoor een onvergetelijk cadeau. Zo steelt de Oluce Atollo Glass Tafellamp gegarandeerd de show. Het design van Vico Magistretti won in 1979 de prestigieuze Compasso d'Oro award en wordt gekenmerkt door de geometrische vormen.

De Flowerpot lamp van &Tradition is een ontwerp uit de jaren ’60 en nog altijd een tijdloos icoon. De speelse en tegelijkertijd minimalistische lamp komt in verschillende kleuren en formaten waardoor er voor iedereen wel een passend design tussen zit. Verras je vrienden of familie met een vrolijke felgroene blikvanger, of geef een simplistische witte Flowerpot cadeau die een tevens een artistieke toevoeging is in elk interieur.

Een design klok cadeau

Wandklokken zijn nog altijd een geliefd accessoire in huis. In ons assortiment hebben wij prachtige klokken van bijzondere merken. De innovatieve QlockTwo klokken van Biegert & Funk weergeven de tijd in woorden en zijn een uniek cadeau voor liefhebbers van unieke designs. Deze klokken zijn tevens verkrijgbaar in de vorm van een luxueus horloge.

Een klassiekere klok is de Ball Clock van Vitra. Deze is ontworpen in de jaren ’50 door George Nelson, een van de meest invloedrijke Amerikaanse designers. De eenvoudige vormen zijn typerend voor design uit die tijd, maar komen in hedendaagse interieurs nog steeds tot zijn recht. Met deze klok geef je dus een echte designklassieker cadeau!

Wooncadeaus bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van een uitgebreid assortiment wooncadeaus die ieders interieur verrijken. Het uitgebreide assortiment bestaat uit prachtige design cadeaus van merken als Ferm Living, HAY, Menu en nog veel meer.