Design House Stockholm Grow Greenhouse Kas (op=op)

By Caroline Wetterling

Omschrijving

De Design House Stockholm Grow Greenhouse Kas is een ontwerp van Caroline Wetterling. In deze kleine kas kunnen de kleinste bloemen en planten tot leven komen en maakt u het groeiproces van dichtbij mee. De kas in eivorm bestaat uit twee delen. In de bodem doet u de aarde en het bovenste gedeelte zet u erop. Aan dit gedeelte zit een klein tuitje wat de temperatuur in de kas reguleert en de nodige lucht binnen laat. Tevens dient het als schenktuit wanneer u de plant water wilt geven. De kas is gemaakt van mondgeblazen glas en is uitgevoerd in drie maten: small, large en extra large. Geschikt voor het planten van zaden tot kleine groepen planten. De Grow Greenhouse Kas staat erg gezellig in huis. Zet hem op een zichtbare plek en kijk elke dag hoe uw plantje groeit!

Small heeft een diameter van 8 centimeter en is 14 centimeter hoog. Large heeft een diameter van 12 centimeter en is 24 centimeter hoog. XL heeft een diameter van 20 centimeter en is 32 centimeter hoog. Het glas mag in de vaatwasser.

De Grow Greenhouse Kas is een product van Design House Stockholm. Dit Zweedse designlabel ziet zichzelf als een uitgever van design, net als een uitgeverij boeken van auteurs uitgeeft. In plaats van te kiezen voor een bepaald product en daar een designer bij te zoeken, kijken zij naar de ideeën waar designers zelf mee komen. Caroline Wetterling is een Zweedse product- en interieurdesigner woonachtig en werkzaam in Stockholm. Haar designs roepen op tot participatie en creëren awareness in het dagelijks leven.

Design House Stockholm Grow Greenhouse Kas


✓ Voor het groeien van kleine plantjes
✓ Goed uitgedacht design
✓ Gemaakt van mondgeblazen glas
✓ Afmetingen: small, large, XL
✓ Design: Caroline Wetterling

Vragen over de Grow Greenhouse Kas van Design House Stockholm?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Design House Stockholm Grow Greenhouse Kas.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Caroline Wetterling
Merk Design House Stockholm
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Product familie
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit