€100 cadeaucheque bij aankoop van een kast

Naast de standaard gratis bezorging en montage van bijna al onze design kasten, ontvang je tot en met 31 mei 2022 een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast.

Voorwaarden van deze actie
- Minimale bestelwaarde van de kast is €750
- De actie loopt van 1 t/m 31 mei 2022
- De actie geldt eenmalig per klant 
- Geldig op online bestellingen en aankopen in onze winkel
- De cadeaucheque zal worden meegeleverd met de bezorging van de kast
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen

We hebben hieronder enkele favoriete kastmerken uitgelicht. Kom je er niet helemaal aan uit? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze interieur adviseurs. Zij helpen je om jouw droomkast te vinden of om een eigen kast volledig naar wens te ontwerpen!  

Design Kasten Actie - Ethnicraft Bestsellers

ETHNICRAFT

Het uit België afkomstige Ethnicraft heeft een waanzinnig mooie en grote collectie houten meubels, waaronder prachtige kasten. Kenmerkend voor de collectie is het gebruik van massief eiken, teak en notenhout. Meubelen van Ethnicraft zijn duurzaam. Gebruikte materialen zijn gerecycled óf er wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. Bekijk hier enkele favorieten.  


Design Kasten Actie

PASTOE

Dit oer-Hollandse merk staat bekend om zijn prachtige design kasten. Van de meest tijdloze modellen als de A'dammer tot nieuwe modulaire systemen als de Vision & Boxes, bij Pastoe kun je altijd slagen voor een design kast. Bekijk hieronder enkele bestsellers uit de collectie.


Design Kasten Actie - Treku Bestsellers

TREKU

Treku is een Spaans design merk gespecialiseerd in prachtige design kasten. De collectie bestaat uit verschillende series, waaronder de bovenstaande Aura, kasten die je zelf kunt samenstellen door te kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren, onderstellen en modules. Bekijk hieronder de meest populaire uitvoeringen.

Design Kasten Actie - Interlübke Bestsellers

INTERLUBKE

Interlübke is een Duits designmerk dat al sinds 1937 is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige kastsystemen. De collectie bestaat uit verschillende significante dressoirs, wandmeubels en kledingkasten die met gebruik van de beste materialen tot stand komen en door gerenommeerde en getallenteerde designers zijn ontworpen. Kenmerkend aan alle kastsystemen van Interlübke zijn de vele mogelijkheden. Dit geeft alle vrijheid om een persoonlijke favoriet samen te stellen.

Design Kasten Actie - Ruijch Bestsellers

RUIJCH

Pure materialen, strakke belijning, minimalistisch ontwerp en een herkenbare modellering zijn typerend voor de huidige collectie van Ruijch met internationale uitstraling. Individueel krachtig, maar ook perfect onderling gecombineerd toe te passen.


Maak een afspraak!

Je kunt je aanmelden voor een persoonlijk advies door onderstaand formulier in te vullen. Geef hierbij aan van welk merk je graag een kast zou willen samenstellen. Is er een ander (kasten)merk waarover je advies wil inwinnen, of heb je nog geen specifieke voorkeur? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Na je aanmelding wordt door een van onze interieuradviseurs contact opgenomen om een afspraak te maken. 

  • Klantenservice

MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies