Design vloerkleed op maat

Een vloerkleed kan een ruimte volledig transformeren. Geef je interieur een levendig karakter met een statement vloerkleed met een patroon of grafische elementen. Of kies voor een oase van rust met een kleed in effen kleuren. Ontdek bij MisterDesign een ruime collectie design vloerkleden van onder meer het Spaanse Nanimarquina, het Belgische JOV en het Nederlandse Frankly Amsterdam en Perletta. De grote verscheidenheid aan kleuren, structuren, patronen en verschillende rijke materialen vormen samen een uitgebreid aanbod. Bijna alle vloerkleden binnen de collectie worden gemaakt middels originele en traditionele weef-, knoop- en borduurtechnieken in ateliers wereldwijd. Van handgeknoopte kleden uit Nederland tot vloerkleden van eeuwenoude weeftechnieken uit Marokko.

Bekijk een groot deel van onze collectie vloerkleden online of kom langs in onze winkels voor inspiratie, het bekijken en voelen van stalen of voor een persoonlijk advies. 

Design Vloerkleden op maat

Eigen vloerkleed ontwerpen

Naast de reguliere vloerkleden uit de collectie, is het mogelijk een vloerkleed volledig zelf samen te stellen. Neem een van de bestaande ontwerpen als uitgangspunt of ontwerp een eigen vloerkleed in kleuren, materialen, patronen en afmetingen naar wens. Onze ervaren interieurspecialisten helpen hier graag bij tijdens een persoonlijk interieuradvies. Samen wordt er gekeken naar de beste kleur, afmetingen én vorm passende bij je wensen en de ruimte. Maak een afspraak met een van onze interieuradviseurs per e-mail, telefoon of via onderstaande agenda. 


Onze collectie vloer- en wandkleden

 • Bekijk alle vloerkleden

  Bekijk alle vloerkleden

  Bekijk een grote selectie vloerkleden online of bezoek onze winkels voor inspiratie en advies. Van snel geleverde vloerkleden uit voorraad tot vloerkleden op maat.

  Bekijk vloerkleden
 • Outdoor Vloerkleden

  Outdoor vloerkleden

  Ook voor een buitenruimte hebben we een ruim aanbod vloerkleden in collectie. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen voor langdurig buitengebruik.

  Bekijk outdoor vloerkleden
 • Wandkleden

  Wandkleden

  Veel van onze vloerkleden kunnen ook worden toegepast als wandkleed. Bekijk de collectie online of bezoek onze winkels voor een wandkleed op maat.

  Bekijk wandkleden

Hoe stel je een vloerkleed samen?

Met een vloerkleed op maat heb je altijd een uniek en persoonlijk exemplaar. Bij het ontwerpen van een vloerkleed kun je naar hartenlust kiezen uit diverse kleuren, vormen, patronen, texturen, materialen én afmetingen om hem helemaal eigen te maken. Bekijk hieronder enkele factoren welke we meenemen in het ontwerpproces. 

Afmeting vloerkleed

Veel vloerkleden worden gefabriceerd in standaard afmetingen zoals 170x240 centimeter. Het voordeel van een vloerkleed op maat is dat je de afmeting geheel zelf kunt bepalen. Zo sluit het vloerkleed altijd perfect aan op het interieur en de meubelsetting waar deze geplaatst wordt. Tijdens een persoonlijk advies kijkt onze interieurspecialist mee naar de ideale afmeting voor jouw woonsituatie.

Kleur en materiaal

Maak een vloerkleed eigen door te kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Veel van de vloerkleden uit onze collectie bestaan uit een mix van materialen en handwerktechnieken. Hierdoor krijgt het kleed karakter en een unieke uitstraling. Ook is er een ruime keuze in kleur en kleurtonen. Zo kun je veel vloerkleden tot op de draad nauwkeurig samenstellen. In onze winkels zie je direct hoe dit eruit komt te zien met behulp van stalen, welke we samen tot moodboard vormen.
Vorm vloerkleed

Niet alleen de grootte en het materiaal is bepalend voor een vloerkleed. Ook met de vorm kun je spelen bij het samenstellen van je eigen vloerkleed. Van afgeronde hoeken tot volledig organisch gevormde kleden. In onze winkels zijn diverse vormen vloerkleden te bekijken.

Patronen en texturen

Geef een vloerkleed karakter met patronen en/of texturen. Bij het samenstellen van een vloerkleed op maat is er keuze uit verschillende patronen en grafische prints om van een vloerkleed een echte eyecatcher te maken. Liever een rustiger geheel? Dan is het mogelijk om met verschillende texturen en hoogtes een rustig ogend, maar toch uniek vloerkleed samen te stellen. 
Design Vloerkleden op maat

Kom langs voor inspiratie en advies

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden en benieuwd wat onze interieurspecialisten voor je kunnen betekenen? Bezoek onze winkels in centrum 's-Hertogenbosch voor het opdoen van inspiratie, het bekijken van stalen of een persoonlijk interieuradvies. In onze winkels bekijk je de vloerkleden van Perletta, JOV, Frankly Amsterdam, Nanimarquina, Moooi Carpets, Jan Kath en vele andere merken. Zeker zijn dat we alle tijd hebben voor een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak middels het afsprakenformulier bovenaan deze pagina of maak een afspraak via e-mail of telefoon