Piet Boon Don Fauteuil

By Piet Boon

Omschrijving

De Don Fauteuil is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Piet Boon.

Piet Boon staat bekend om zijn strakke lijnen, bescheidenheid en een klemtoon op verticaliteit. Behalve voor zijn beeldhouwwerken waarbij hij werkt hij met ronde vormen. Piet Boon begon zijn loopbaan als aannemer maar is inmiddels één van de bekendste ontwerpers van Nederland. Boon laat het echter niet allen bij meubelen maar ontwerpt ook huizen en wijken. Zo ontwierp hij in 2006 een drijvende wijk nabij Almere.

De Don Fauteuil van Piet Boon is een vertolking van het traditionele Italiaanse design. De zalige kussens die bij de fauteuil horen voegen zowel verfijning als sierlijkheid toe. De rijkelijke fauteuil sluit met zijn subtiele frame mooi aan op de Don salontafel en sofa. Het rugkussen van de fauteuil is gevormd uit vormvast koudschuim en een toplaag van ganzendons met polyester vezels. Het zitkussen is gemaakt van vormvast koudschuim met hierop een laag ganzendons. Voor het stalen onderstel heeft u de keuze uit de kleuren metaalzwart en brons. De fauteuil is naast deze afmeting ook verkrijgbaar in een bredere romantische Loveseat.

De genoemde vanafprijs is op basis van een fauteuil met een breedte van 140 cm. en is gestoffeerd met een stof uit stofgroep P1.

Vanwege de vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden waarin de Don Fauteuil verkrijgbaar is, is deze niet direct online te bestellen. Voor meer informatie over Don of voor het bestellen ervan verzoeken wij u ons offerteformulier te gebruiken.

Piet Boon Don Fauteuil


✓ Tal van stofferingsmogelijkheden
✓ 2 afmetingen
✓ Afmetingen: b. 140 x h. 77 x d. 102 cm.
✓ Design: Piet Boon

Vragen over de Don Fauteuil van Piet Boon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Piet Boon Don Fauteuil.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Piet Boon
Garantie 2 jaar
Merk Piet Boon
Diepte / Lengte 102
Breedte 140
Hoogte 77
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 43
Bijlagen Productinformatie

Don Fauteuil
Vanafprijs

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 6.036

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit