Driade Acate Kapstok

By Borek Sipek

Omschrijving

De Driade Acate Kapstok is een ontwerp van Borek Sipek. Deze Tsjechische ontwerper liet zich voor dit design inspireren door de natuur. De Acate kapstok is afgeleid van de wilg, een boom met een verspreide bladstand, die hij overduidelijk laat terugkomen in dit ontwerp.

De Acate Kapstok bestaat uit drie messing poten waaruit gepolijste knoppen en bladeren lijken te groeien. De combinatie van de organische lijnen met het materiaalgebruik maakt het design een excentriek statement in uw hal, garderobe of slaapkamer.

De eyecatcher heeft een lengte van 48 centimeter, een breedte van 42 centimeter en een hoogte van 176 centimeter. Door de gepolijste bladeren maakt hij plaats voor een groot aantal spullen om op te hangen. Hierdoor is de Acate Kapstok ideaal voor al uw jassen, tassen en sjaals maar is hij zonder eveneens een prachtig decoratiestuk.

Driade Acate Kapstok


✓ Geïnspireerd op de wilg
✓ Excentriek statement
✓ Messing poten met gepolijste details
✓ Ideaal als kapstok, prachtig als decoratie

Vragen over de Acate Kapstok van Driade?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Driade Acate Kapstok.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Borek Sipek
Garantie 2 jaar
Merk Driade
Diepte / Lengte 48 cm.
Breedte 42 cm.
Hoogte 178 cm.

Acate Kapstok

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 1.450
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit