Driade Tokyo Pop Fauteuil

By Tokujin Yoshioka

Omschrijving

De Driade Tokyo Pop Fauteuil is een ontwerp van de Japanse kunstenaar en ontwerper Tokujin Yoshioka. De fauteuil behoort tot de Tokyo Pop serie waarmee de geroemde ontwerper van hedendaags design in 2002 zijn debuut in de designwereld maakte. Binnen deze bijzondere collectie wordt de dunne scheidingslijn tussen sculptuur en meubel verkend. De meubelen zijn opgebouwd uit onvergetelijke en ongebruikelijke vormen die van een afstand een kunstwerk lijken, maar verrassen met hun slim ontworpen lijnen waarmee u het ontwerp als een meubel kunt gebruiken.

Binnen de serie zijn de fauteuil en de sofa misschien nog wel het meest te herkennen als meubelen. Beide beschikken ze over de uiterlijke kenmerken van het silhouet van een stoel en bank, die door de zachte organische lijnen sculpturaal zijn gemaakt. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele zit, maar voor ook een unieke eyecatcher in de ruimte.

Net zoals alle andere meubelen uit de Tokyo Pop serie is de fauteuil gemaakt van gevormd polyethyleen. Deze sterke kunststof maakt de Tokyo Pop armstoel ook zeer geschikt als sculptuur en zitmeubel in uw tuin. De fauteuil is uitgebracht in een witte (RAL9016) en een zwarte (RAL7016 Black Anthracite) kleur.

Driade Tokyo Pop Fauteuil


✓ Onderdeel van de Tokyo Pop serie
✓ Bewandelt de scheidingslijn tussen sculptuur en meubel
✓ Binnen en buiten de deur te gebruiken
✓ In diverse kleuren

Vragen over de Tokyo Pop Fauteuil van Driade?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tokyo Pop Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Tokujin Yoshioka
Jaartal 2002
Garantie 2 jaar
Merk Driade
Diepte / Lengte 78 cm.
Breedte 86 cm.
Hoogte 75,5 cm.
Opties Buiten te gebruiken, Met arm
Hoogte arm 63 cm.
Zithoogte 42 cm.

Tokyo Pop Fauteuil

Wit

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 740

Tokyo Pop Fauteuil

Zwart

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 740

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit