Weltevree Dutchtub Loveseat

By Floris Schoonderbeek

Omschrijving

De Weltevree Dutchtub Loveseat is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. Na het succes van de Dutchtub Original werd de Dutchtub Loveseat uitgebracht. Een kleinere versie voor twee personen, nog lichter dan de original. Heerlijk om de dag met z’n tweeën af te sluiten in een verwarmd buitenbad. Floris ontwikkelde de Dutchtub als onderdeel van zijn afstudeerproject in 2002 vanuit de behoefte om als stadsmens meer contact te maken met de natuur. Het bad is op hout gestookt en wordt verwarmd door natuurlijke circulatie. Bovendien weegt het bad slechts 40 kilo. Dit maakt het bad niet plaatsgebonden en dus ideaal om te gebruiken op verschillende plekken. Stook een vuurtje in het vuurmandje, dek hem af met de Dutchtub wok en wacht tot het water warm is. Na afloop dekt u het bad af met het deksel, dat u los bij ons kunt bestellen.

De tub is gemaakt van polyester, dat ook gebruikt wordt voor boten. Dit duurzame materiaal is bestand tegen extreme weercondities. Elke Dutchtub wordt met de hand gemaakt in Nederland. De Dutchtub Loveseat is 185 centimeter breed, 100 centimeter diep en 59 centimeter hoog. Hij is verkrijgbaar in drie standaardkleuren: oranje, pebble grijs en olive green. Op aanvraag en tegen een meerprijs kunt u een eigen RAL-kleur kiezen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei accessoires verkrijgbaar voor de tub die u terug kunt vinden in de gebruiksaanwijzing op onze site. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

De Dutchtub Loveseat is een oer-Hollands product uit de bijzondere collectie van Weltevree. Het Nederlandse designlabel werd opgericht door Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff en biedt prachtige meubelen en objecten voor buitengebruik. Unieke producten die mensen verbinden met de natuur. Producten die u gebruikt en het mogelijk maken om de natuur (opnieuw) te verkennen. Door de onafhankelijkheid van de producten gaat u terug naar de basics, maar wel met het nodige comfort.

Weltevree Dutchtub Loveseat


✓ Geschikt voor twee personen
✓ Verwarmd door natuurlijke circulatie
✓ In drie standaardkleuren of eigen keuze
✓ Gemaakt van duurzaam polyester
✓ Afmeting: b. 185 x h. 59 x d. 100 cm.
✓ Design: Floris Schoonderbeek

Vragen over de Dutchtub Loveseat van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Weltevree Dutchtub Loveseat.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Floris Schoonderbeek
Garantie 2 jaar
Merk Weltevree
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 185 cm.
Hoogte 59 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Dutchtub Loveseat

Oranje

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 4.495

Dutchtub Loveseat

Olijfgroen

Levertijd: 35 weken
€ 4.495

Dutchtub Loveseat

Pebble Grijs

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 4.495

Bestel direct mee

Dutchtub Loveseat Cover

Levertijd: 35 weken
€ 649

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit