Vitra East River Chair Stoel Naturel Eiken

By Hella Jongerius

Omschrijving

De Vitra East River Chair Stoel, ontworpen door Hella Jongerius, is een heerlijke stoel met een uitgesproken uiterlijk! Producten ontworpen door Jongerius geven blijk van de unieke manier waarop zij industrie en handwerk, kunst en techniek, en traditioneel en modern met elkaar verweeft. Deze kenmerken komen ook duidelijk terug in de East River Chair, die met zijn uitgesproken vorm en terloopse combinatie van uiteenlopende materialen als hout, metaal, leder en textiel duidelijk het stempel van de Nederlandse ontwerpster draagt.

De kleuren van de East River Chair zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Al naargelang de gekozen kleurcombinatie kan de stoel er heel verschillend uitzien, van discreet en subtiel tot vrolijk en helder. De selectie van kleuren en materialen is niet alleen esthetisch gemotiveerd: de praktische lederen bekleding beschermt de armleuningen tegen vuil en slijtage en de dikke vulling van het zitkussen, die tot aan de rugleuning doorloopt, biedt een aangename steun in de lendenen. Door de makkelijke handgreep aan de achterkant van de rugleuning is deze compacte fauteuil flexibel inzetbaar.

East River is verkrijgbaar in 4 verschillende samenstellingen:
Light mix, Red mix, Green mix en Blue mix. Bekleding in Premium leder gecombineerd met de stoffen Laser, Hopsak en Plano.

Deze versie van de East River heeft een onderstel van naturel eiken met ivoorkleurig gepoedercoate stalen kruissteunen. De versie met een donker eiken onderstel en koffiekleurig gepoedercoate stalen kruissteunen kunt u vinden onder: East River Chair Stoel Donker Eiken.

Vitra East River Chair


✓ Uiterst comfortabel
✓ Fris design
✓ Afmetingen: b. 64 x h. 74 x d. 71 cm.
✓ Design: Hella Jongerius
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Hella Jongerius
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 71
Breedte 64
Hoogte 74
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 40

East River

Light Mix

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 2.450

East River

Red Mix

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 2.450

East River

Green Mix

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 2.450

East River

Blue Mix

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 2.450

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit