Pastoe EB01 Bureau

By Cees Braakman

Omschrijving

Het Pastoe EB01 Bureau is een ontwerp van Cees Braakman. In 1951 ontwierp Braakman het enige bureau in de collectie van Pastoe, toen nog bedoeld als kaptafel. Pastoe zag hier een mooi bureau in en besloot het ontwerp te herintroduceren, weliswaar met een paar nieuwigheden. Het bureau is uitgevoerd in gelakt berkenmultiplex, heeft een rank onderstel, is voorzien van twee lades en heeft een grote klep in het midden. Inmiddels heeft het bureau een paar veranderingen ondergaan om te passen in de tijd en bij de mens van nu. Zo is er ruimte voor een laptop, lampje en oplader en is er een slimme kabeldoorvoer in het ontwerp geïntegreerd. In het midden vindt u een zwart houten interieurbak, dus het is nog steeds mogelijk om hem als kaptafel te gebruiken!

Het bureau is 119.5 centimeter breed, 75 centimeter hoog en 47.5 centimeter diep. Een lade is aan de binnenkant 31 centimeter breed, 5 centimeter hoog en 33.5 centimeter diep.

Pastoe EB01 Desk Bureau


✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Slimme kabeldoorvoer
✓ Materiaal: gelakt berkenmultiplex
✓ Tip: Tevens te gebruiken als console of zelfs kaptafel

Vragen over het EB01 Desk Bureau van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe EB01 Desk Bureau.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Productnr. 20300016012016
Materiaal Hout
Designer Cees Braakman
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 47.5
Hoogte 75
Breedte 119.5

EB01 Bureau

Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar
€ 1.250

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit