Moooi Carpets Eden Queen Vloerkleed

By Marcel Wanders

10 uit 1 reviews

Omschrijving

Het Eden Queen Karpet is een prachtig ontwerp van Marcel Wanders behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets.

Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Eden Queen is verkrijgbaar in twee afmetingen:
- Ø 250 cm.
- Ø 350 cm.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Marcel Wanders
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diameter 250 of 350 cm.
Bijlagen Productinformatie

Eden Queen

Ø 250 cm

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:30u besteld, volgende dag in huis
€ 2.249

Eden Queen

Ø 350 cm

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.749

Klantbeoordelingen

  • “Schitterend!”

    Zag uw kleed bij koffietijd, was op slag verliefd op het kleed. Maar helaas door de prijs zal ik hem niet kunnen kopen, maar ik zal zeker dit doorgeven aan degene die wel zo'n kleed kunnen kopen! Helemaal mooi! Succes er mee! Vriendelijke groet Renée
    5 sterren
    Door Renée Fielmich

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit