PREMIUM BEZORGSERVICE

Als u een prachtig design product zoals een eettafel bij ons heeft besteld wilt u natuurlijk dat hier extra zorgvuldig mee omgegaan wordt. Daarom komen onze deskundige en vriendelijke bezorgers graag uw bestelling persoonlijk bij u afleveren in onze stijlvolle en solide MisterDesign bus.

Bezorgers MisterDesign

"Wij bezorgen en monteren uw bestelling met uiterste zorg."

Will-Jan en Daan
Bezorging MisterDesign


MisterDesign eigen bezorgdienst

Onze werkwijze

Benieuwd hoe onze eigen bezorging in zijn werk gaat? Van het inplannen tot het op de juiste
plek zetten. Bekijk hieronder stap voor stap hoe wij te werk gaan.

 • Werkwijze

  1. INPLANNEN BEZORGMOMENT

  Wanneer het door u bestelde meubel op voorraad is neemt onze afdeling logistiek contact met u op om in overleg een bezorgafspraak in te plannen.

 • Werkwijze

  2. BEZORGING

  Onze bezorgers dragen uw bestelling zorgvuldig naar binnen en plaatsen deze op de door u aangewezen plek. Ook pakken ze uw bestelling voor u uit en nemen ze het verpakkingsmateriaal mee terug.

 • Werkwijze

  3. MONTAGE

  Onze deskundige bezorgers monteren bijna alle meubels die zij leveren, zodat u op de dag zelf nog van uw aankoop kunt genieten.
Onze montagedienst

Onze deskundige bezorgers monteren bijna alle meubels die zij met onze eigen bezorg- en montagedienst leveren. Uiteraard zorgen zij er ook voor dat alle deurtjes en/of laden goed afgesteld zijn. Indien nodig plaatsen zij viltjes onder het meubel. Enkele artikelen zijn uitgesloten van onze montagedienst. Dit betreft verlichting, omdat onze bezorgers hier niet voor gecertificeerd zijn. Wel kan MisterDesign bemiddelen bij installatie door een professionele installateur. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Daarnaast installeren onze bezorgers wandmeubels niet standaard. In veel gevallen is het echter mogelijk om wandmontage bij te bestellen.


Dit zeggen onze klanten

Hieronder een greep uit de terugkoppeling die wij van onze klanten ontvangen. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding
van uw levering? Onze klantenservice hoort graag van u.

 • Werkwijze

  "WERKEN KUNDIG EN NETJES!"

  We hebben al 5 keer ongeveer jullie bezorgers ontvangen. Het zijn vaak dezelfde die ons adres in de planning krijgen en we zijn er echt heel tevreden over! Vriendelijke mensen, gezellige aanwezigheid!

 • Werkwijze

  "ALLES IS PERFECT"

  Van de bestelling tot de levering... Geen verrassingen, veel berichten om in contact te blijven. • Werkwijze

  "VRIENDELIJK EN ACCURAAT!"

  Ik vond het heel plezierig! Fijne mannen ook. Denken/kijken ook mee op het resultaat. Vriendelijk en accuraat! En inderdaad zo fijn dat ze de verpakking meenemen!

 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE PREMIUM BEZORGSERVICE?

Woont u bijvoorbeeld op een verdieping? Of woont u op de Waddeneilanden? Dan helpt onze klantenservice u graag verder om de mogelijkheden voor bezorging te bespreken. Wij bezorgen in heel Nederland graag gratis uw bestelling, maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw grotere meubels uit ons magazijn op te halen. De mogelijkheden hiervoor bespreekt onze klantenservice graag met u.