Ethnicraft Elemental Dressoir

By Ethnicraft

Omschrijving

Het Ethnicraft Elemental Dressoir is letterlijk en figuurlijk een massief meubel. Het gebruik van massief teak brengt namelijk een imposante uitstraling met zich mee. Toch is de belijning van het dressoir heel verfijnd, zeker waar de deurtjes en lades van elkaar gescheiden worden. Het teak is afkomstig uit Indonesië en heeft een FSC certificaat. Deze bijzondere roodbruine houtsoort geeft het dressoir een huiselijke, warme uitstraling. Met drie verschillende maten is er voor iedere ruimte een geschikt Elemental Dressoir met drie, vier of vijf deuren en respectievelijk drie, twee en drie lades. Omdat teak van zichzelf al veel oliën bevat, behandelt Ethnicraft haar teak meubelen niet met een olie, maar polijst ze alleen. Natuurlijk kunt u er zelf altijd nog voor kiezen om het meubel van een coating te voorzien. Ondanks de hoge dichtheid van teak, dienen vlekken direct te worden verwijderd.

Het meubel is verkrijgbaar in een breedte van 157 centimeter en 207 centimeter. Allen zijn 85 centimeter hoog en 45 centimeter diep. Reinigen van het meubel doet u met een lichtvochtige doek en eventueel milde zeep.

Ethnicraft Elemental Dressoir


✓ Standvastig design
✓ Massief meubel met fijne lijnen
✓ Met lades en deuren
✓ Gepolijst, onbehandeld teak

Vragen over het Elemental Dressoir van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Elemental Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ethnicraft
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 45 cm.
Hoogte 85 cm.

Elemental Dressoir

157 x 85 cm

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 1.959

Elemental Dressoir

207 x 85 cm

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 2.349

Bestel direct mee

Oculto Olie

Teak

Nog 4 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 29 november in huis
€ 43

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit