Ethnicraft Ancestors Tabwa Block Salontafel

By Carlos Baladia

Omschrijving

De Ethnicraft Ancestors Tabwa Block Salontafel is een ontwerp van Carlos Baladia. Met de Ancestors collectie verkent Ethnicraft de cultuur van de Tabwa, een volk in Afrika met een voorkeur voor lineaire en geometrische designs. Ontwerper Carlos Baladia deed zijn inspiratie op tijdens een van zijn wereldreizen, waar hij kennis maakte met de Afrikaanse Tabwa cultuur. Het meest voorkomende figuur in de kunst van het Tabwa volk is de driehoek, die symbool staat voor wedergeboorte en het leven. De driehoek is dan ook veelvuldig gebruikt op het rijk versierde oppervlak van de Block Salontafel. Om al die kleine figuurtjes te maken, is vakmanschap een vereiste. Met een beitel en hamer worden in Indonesië de vormpjes met de hand in het blad geslagen.

Het blad van multiplex met teakfineer is voorzien van een zwarte vernislaag. In combinatie met het teak blijft de warme uitstraling in de vorm van een donkerbruine gloed bewaard. De basis van de tafel is van massief eiken. De tafel heeft niet alleen door zijn uiterlijk een imposant voorkomen, de afmetingen zijn er ook naar. De breedte is 170 centimeter, de diepte 120 centimeter en de hoogte 40 centimeter.

Ethnicraft Ancestors Tabwa Block Salontafel


✓ Grote salontafel
✓ Rijk versierd blad
✓ Eiken, teak afgewerkt met zwarte vernis
✓ Geïnspireerd op de Tabwa cultuur

Vragen over de Ancestors Tabwa Block Salontafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Ancestors Tabwa Block Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
EAN Code 0749531854217
Productnr. 12209
Materiaal Hout
Designer Carlos Baladia
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 120 cm.
Breedte 170 cm.
Hoogte 40 cm.

Ancestors Tabwa Block Salontafel

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.229

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit