Ethnicraft Ancestors Tabwa Round Nesting Salontafels

By Carlos Baladia

Omschrijving

De Ethnicraft Ancestors Tabwa Round Nesting Salontafels is een ontwerp van Carlos Baladia. De Ancestors collectie laat ons een andere kant van Ethnicraft zien, die we niet eerder zagen. De cultuur van de Afrikaanse Tabwa staat centraal in de collectie, die een voorliefde laat zien voor lineaire en geometrische designs. Ontwerper Carlos Baladia deed zijn inspiratie op tijdens een van zijn wereldreizen, waar hij kennis maakte met de Afrikaanse Tabwa cultuur. Het meest voorkomende figuur in de kunst van het Tabwa volk is de driehoek, die symbool staat voor wedergeboorte en het leven. De driehoek is dan ook veelvuldig gebruikt op het rijk versierde, massief teakhouten oppervlak van de Tabwa nesting tafels. Vakmanschap is een vereiste voor het maken van deze tafel, en dus slaan vakmannen uit Indonesië de figuurtjes met beitel en hamer in het blad.

Het blad van teak is voorzien van een zwarte vernislaag. In combinatie met het teak blijft de warme uitstraling in de vorm van een donkerbruine gloed bewaard. De elegante basis van de tafel is van zwart geverfd metaal. De drie verschillen van afmeting, wat er niet alleen erg speels uitziet, maar waardoor ze ook perfect ‘in’ elkaar passen:

- Ø95 x h. 40 cm.
- Ø79 x h. 45 cm.
- Ø64 x h. 35 cm.

Ethnicraft Ancestors Tabwa Round Nesting Salontafels


✓ Set van drie verschillende afmetingen
✓ Figuurtjes met de hand gekerfd
✓ Blad van massief teak
✓ Onderstel van zwart geverfd metaal
✓ Geïnspireerd op de Tabwa cultuur

Vragen over de Ancestors Tabwa Round Nesting Salontafels van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Ancestors Tabwa Round Nesting Salontafels.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
EAN Code 0749531854231
Productnr. 12236
Materiaal Hout
Designer Carlos Baladia
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Ancestors Tabwa Round Nesting Salontafels

Levertijd: Vandaag besteld, eind oktober in huis
€ 2.709

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit