Ethnicraft Ancestors Tabwa Round Salontafel

By Carlos Baladia

Omschrijving

De Ethnicraft Ancestors Tabwa Round Salontafel is een ontwerp van Carlos Baladia. De Ancestors collectie laat ons een andere kant van Ethnicraft zien, die we niet eerder zagen. De cultuur van de Afrikaanse Tabwa staat centraal in de collectie, die een voorliefde laat zien voor lineaire en geometrische designs. Ontwerper Carlos Baladia deed zijn inspiratie op tijdens een van zijn wereldreizen, waar hij kennis maakte met de Afrikaanse Tabwa cultuur. Het meest voorkomende figuur in de kunst van het Tabwa volk is de driehoek, die symbool staat voor wedergeboorte en het leven. De driehoek is dan ook veelvuldig gebruikt op het rijk versierde, massief teakhouten oppervlak van de Tabwa Round Salontafel. Vakmanschap is een vereiste voor het maken van deze tafel, en dus worden alle figuurtjes met een beitel en hamer in het blad geslagen in Indonesië.

Het blad van teak is voorzien van een zwarte vernislaag. In combinatie met het teak blijft de warme uitstraling in de vorm van een donkerbruine gloed bewaard. De elegante basis van de tafel is van zwart geverfd metaal. De tafel heeft met een diameter van 120 centimeter genoeg ruimte om al uw benodigdheden bij de hand te hebben.

Ethnicraft Ancestors Tabwa Round Salontafel


✓ Grote salontafel
✓ Figuurtjes met de hand gekerfd
✓ Blad van massief teak
✓ Onderstel van zwart geverfd metaal
✓ Geïnspireerd op de Tabwa cultuur

Vragen over de Ancestors Tabwa Round Salontafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Ancestors Tabwa Round Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
EAN Code 0749531853579
Materiaal Hout
Designer Carlos Baladia
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 40 cm.
Diameter 120 cm.

Ancestors Tabwa Round Salontafel

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 1 week, op afspraak
€ 1.339

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit