Ethnicraft Bok Bijzettafel

By Alain van Havre

Omschrijving

De Ethnicraft Bok Bijzettafel is de laatste toevoeging aan de succesvolle Bok serie van Ethnicraft. De tafel past door het afgeronde hout en de verfijnde vormgeving dan ook perfect bij bijvoorbeeld de Bok Stoel. Tegelijkertijd vindt deze bijzettafel ook in combinatie met ander meubilair met gemak zijn weg in het hedendaags interieur. Met de twee tafelbladen biedt de Bok veel ruimte aan bijvoorbeeld uw designaccessoires, tijdschriften, boeken of een bosbloemen.

De Bok Bijzettafel is verkrijgbaar in massief naturel eiken en zwart gekleurd eiken. De naturel eiken variant is afgewerkt met een natuurlijke olie die protectie biedt tegen de meeste stoffen en vloeistoffen. Vlekken kunnen echter nooit helemaal voorkomen worden en moeten daarom direct afgedaan worden, liefst met een licht vochtige doek zonder bijtende schoonmaakmiddelen. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit kunt u de Bok Bijzettafel in naturel eiken na verloop van tijd opnieuw behandelen met een hardwaxolie. Deze kunt u direct mee bestellen. In het geval van het zwart eiken is de kast behandeld met een zwarte vernis en daarna geborsteld, waardoor de nerf mooi zichtbaar is.

Let op! De tafel is gemaakt van massief hout: dit heeft de eigenschap om alles op te nemen. Een houten tafel gaat leven en wordt mooier door het gebruik ervan, maar wanneer een vlek de mogelijkheid krijgt om in te trekken, zal deze niet zomaar verwijderd kunnen worden. Let dus op met vloeistoffen en warme voorwerpen. Meer informatie over het onderhoud van de tafels van Ethnicraft kunt u vinden in de bijlagen.

Ethnicraft Bok Bijzettafel


✓ Onderdeel van de populaire Bok serie
✓ In naturel of zwart gekleurd eiken
✓ Elegant massief eikenhout
✓ Twee tafelbladen

Vragen over de Bok Bijzettafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Bok Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Alain van Havre
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 50 cm.
Diameter 43 cm.
Bijlagen Ethnicraft Onderhoud Eiken Tafel

Bok Bijzettafel

Naturel Eiken

Levertijd: 5 - 8 weken
€ 469

Bok Bijzettafel

Zwart Eiken

Nog 2 op voorraad

Levertijd: 5 – 8 werkdagen
€ 519

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit