Ethnicraft Bok

Subtiele elegantie komt samen met eigentijds vakmanschap in de iconische Ethnicraft Bok serie. Deze serie bestaat uit meubelstukken die de eethoek compleet maken, zoals stoelen, eettafels en banken. Het tijdloze design maakt dat de meubelstukken in ieder interieur tot hun recht komen en eindeloos meegaan. Het gebruik van hout geeft daarnaast een esthetische twist aan het hedendaagse interieur. Doordat de iconische Bok eettafel en Bok stoel zijn uitgevoerd in eikenhout én in teakhout, is de serie geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

22 items

22 items

Ethnicraft Bok Outdoor

Haal de knusse sfeer van binnen naar buiten en creëer een gezellige eethoek met de Bok Outdoor serie. De Ethnicraft Bok Outdoor collectie bestaat uit een outdoor eettafel en outdoor stoel, welke zijn gemaakt van 100% teakhout. Teakhout bevat van nature veel oliën, die mooi naar het oppervlak komen door deze te polijsten. Ondanks dat teakhout een zeer geschikt materiaal is voor buitenmeubelen, is het toch raadzaam om de Ethnicraft Bok tuinmeubelen te voorzien van onderhoud. Zo geniet je extra lang van de tuinmeubelen. Geef een organische look aan de buitenruimte met naturel teakhout of kies voor zwart teakhout met een stoer karakter!

Ethnicraft Bok Materialen

De Bok meubelen worden vervaardigd uit massief eiken- en teakhout. De eikenhouten meubelen worden behandeld met een naturel olie of een zwarte vernislaag. Teakhout bevat daarentegen van nature al veel oliën die naar de oppervlakte komen door het hout te polijsten. Om de houten meubelstukken zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om deze na verloop van tijd opnieuw te behandelen met een hardwaxolie. Zo kun je nóg langer genieten van de tijdloze Ethnicraft Bok meubelen.

Ethnicraft Bok bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ethnicraft. Hierdoor kunnen wij de complete indoor én outdoor Bok collectie leveren. Heb je vragen over de collectie of wens je graag advies van een van onze interieurspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkels.