Ethnicraft Elements Bijzettafel

By Ethnicraft

Omschrijving

De Ethnicraft Elements Bijzettafel is een stijlvol ontwerp dat tot de Elements serie behoort. In deze collectie wordt de nadruk gelegd op de elegantie van eenvoud. Dit is terug te zien in de simplistische vormgeving en het gebruik van een neutrale kleur. Wat de bijzettafel zo bijzonder maakt, is dat deze uit één stuk steen vervaardigd is en de kenmerkende, rijkelijke textuur die de tafel daaraan te danken heeft. Bovendien is de bijzettafel met de hand vervaardigd waardoor elk exemplaar uniek is. De compacte tafel is niet alleen in te zetten als functionele bijzettafel, maar kan tevens dienen als nachtkastje in de slaapkamer.

De Elements Bijzettafel is geheel gemaakt van microcement en is vervolgens afgewerkt met een mengsel van fijne toeslagstoffen en mineralen. Deze afwerking voorziet de tafel van zijn excentrieke uiterlijk. De bijzettafel is verkrijgbaar in een paddenstoelenvorm en in een ronde vorm. Beide varianten beschikken over een diameter van 41 centimeter met een hoogte van 47 centimeter.

Ethnicraft Elements Bijzettafel


✓ Stijlvol design
✓ Elegantie van eenvoud
✓ Uit één stuk steen vervaardigd
✓ Rijkelijke textuur

Vragen over de Elements Bijzettafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Elements Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Ethnicraft
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 47 cm.
Diameter 41 cm.

Elements Bijzettafel

Rond

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 319

Elements Bijzettafel

Mushroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 329

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit