Ethnicraft Linear Squares Dienblad Rond

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Linear Squares Dienblad Rond is een ontwerp van Dawn Sweitzer en behoort tot de Linear Flow collectie. De inkttekeningen die Sweitzer maakte aan het begin van haar ontwerpproces vormen de basis voor deze prachtige dienbladen. In de collectie zit een mooie balans tussen strakke en dynamische vormen. Daarnaast wordt er in de collectie onderscheid gemaakt tussen dienbladen die te combineren zijn met tafels van Ethnicraft en dienbladen in kleinere afmetingen die perfect zijn ter decoratie in uw interieur. Alle varianten hebben een mooi patroon gekregen waarvan de lijnen niet perfect recht zijn net zoals inktstrepen op papier. Hierdoor krijgen de dienbladen een elegante maar toch dynamische look en zijn ze perfect met andere dienbladen te combineren.

Het Linear Squares Dienblad Rond is gemaakt van hout en heefteen glazen plaat in het midden. De print is door middel van een zeefdruk op het glasoppervlak aangebracht.

Afmetingen:
- Slate: Ø 92 x h. 4 cm.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Linear Squares Dienblad Rond


✓ Linear Flow collectie
✓ Materiaal: glas, hout

Vragen over het Linear Squares Dienblad Rond van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Linear Squares Dienblad Rond.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Linear Squares Dienblad Rond

Slate - Ø 92 cm.

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 389

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit